◀جعبه سلامتی♻️

بازدیدها
: 4K -
آخرین بروزرسانی
: -
آخرین ارسال توسط
: ☾♔TALAYEH_A♔☽
وضعیت
موضوع بسته شده است.
هوموس لوبیا سبز
غذاهایی با خاصیت سیر کنندگی بالا
این غذاها دارای فیبر و آب بالا هستند، بنابراین معده را پر می کنند و بدون این که کالری و چربی اضافی مصرف کنید، شما را سیر نگه می دارند. غذاهای خوشمزه با خاصیت سیرکنندگی بالا شامل نخود ها،کلم بروکلی، تمشک و خوراکی های دیگر هستند. برای یک دستور غذای بسیار سیرکننده فوق العاده ، این هوموس لوبیا سبز ،که از دو غذای بسیار سیرکننده (لوبیا سبز و نخود) تهیه می شود را امتحان کنید.
 

گوشت کم چرب
مواد خوراکی جویدنی
این غذاها برای آهسته غذا خوردن عالی هستند زیرا آن ها نیاز به جویدن زیادی دارند و کار زیادی از شما می کشند و به طور طبیعی، سرعت غذا خوردن شما را پایین می آورند. گوشت کم چرب، کرفس، و گلابی های خام، مواد خواکی جویدنی سالم هستند که کمی سرعت شما را آهسته می کنند.
ترفندهایی برای آهسته غذا خوردن
نکات و ترفندهایی برای آهسته غذا خوردن
چنگال خود را با هر بار غذا خوردن زمین بگذارید.
از چاپ استیک (چوب غذاخوری) برای غذاهای مناسب آن استفاده کنید.
هنگام غذا خوردن در منزل، غذا را روی میز ترک نکنید.
از رفتن به رستوران و استفاده از بوفه ها اجتناب کنید.
زمان کافی صرف غذا خوردن کنید. عجله نکنید.
 
راه شگفت انگیز برای تهیه یک نوشیدنی سالم،
کم‌کالری و سرشار از مواد مغذی!


آیا طرفدار آبمیوه گرفتن هستید؟ آبمیوه‌گیری، یک راه عالی برای دریافت مقداری از میوه‌ها و سبزیجات مورد نیاز روزانه‌ی شماست. شما می‌توانید آبمیوه‌ها را با انواع مختلفی از مواد تشکیل‌دهنده‌ی تازه تهیه کنید تا یک نوشیدنی سالم و کم‌کالری و سرشار از مواد مغذی داشته باشید. با این حال اگر درحال حاضر از مزایای آبمیوه‌گیری بهره می برید، بازهم چندین راه وجود دارد که می‌توانید به‌وسیله‌ی آنها آب میوه‌های بهتری آماده کنید.
آبمیوه فقط از یک میوه
فقط از یک میوه استفاده کنید.
در هنگام آبمیوه‌گیری باید دستورالعمل‌تان را روی سبزیجات متمرکز کنید، نه میوه. برای بهتر کردن طعم هر آبمیوه فقط از یک میوه استفاده کنید و بقیه‌ی مواد تشکیل‌دهنده‌تان را از سبزیجات انتخاب کنید. دلیلش این است که آب میوه در مقادیر زیاد می تواند باعث افزایش شدید قند خون‌تان شود و این اصلا چیز خوبی نیست.
 
سبزی ریشه‌ای
یک تا دو سبزی ریشه‌ای را امتحان کنید.
برای افزایش فواید سلامتی آبمیوه‌های‌تان می‌توانید به آنها سبزیجات ریشه‌ای مانند هویج یا چغندر اضافه کنید. فقط کافی است به هر آبمیوه‌ای که درست می‌کنید، ۱ تا ۲ سبزی ریشه‌ای اضافه کنید. چغندر، یکی از سبزیجات فوق‌العاده برای آبمیوه‌گیری است، چون مقدار زیادی پتاسیم، ویتامین A ، ویتامین c و کلسیم دارد. هویج‌ها نیز حاوی ویتامین آ، ویتامین بی، ویتامین سی، ویتامین D، ویتامین e، ویتامین K به همراه پتاسیم، کلسیم، مواد معدنی، سدیم و فسفر هستند. سایر سبزیجات ریشه‌ای که می‌توانید از آنها استفاده کنید، عبارتند از شلغم، تربچه، سیب‌زمینی، زردک و پیازچه.
 
سبزیجات برگ‌دار
همیشه از سبزیجات برگ‌دار استفاده کنید.
در هنگام آبمیوه‌گیری، مواد تشکیل‌دهنده‌ی شما باید شامل حداقل یک سبزی برگ‌دار مانند کلم کیل، کلم بروکلی، کاهو یا اسفناج باشد. این سبزیجات، سطوح قند خون و انسولین شما را تحت کنترل نگه می‌دارند و مزایای سلامتی بسیاری دارند. همه‌ی انواع کاهوها بسیار مفیدند و هر کدام طعم خاصی به آبمیوه‌ی شما می‌دهند. سبزیجات برگ‌دار، کالری پایین و مواد مغذی بسیاری دارند، مواد مغذی مانند فیبر، ویتامین سی، پتاسیم، فولیک اسید و منیزیم.
 
سبزیجات آبدار
برای رقیق کردن آبمیوه‌تان از سبزیجات برگ‌دار استفاده کنید.
علاوه بر سبزیجات ریشه‌ای و برگ‌دار، سبزیجات آبدار نیز برای رقیق کردن آبمیوه‌ی شما فوق‌العاده هستند. میوه، سبزیجات ریشه‌ای و سبزیجات برگ‌دار همگی از لحاظ طعم بسیار قوی هستند.
سبزیجات آبدار، آن طعم‌ها را رقیق می‌کنند و طعم لـ*ـذت‌بخش‌تری به آبمیوه‌ی شما می‌دهند. سبزیجات آبداری که می‌توانید استفاده کنید، عبارتند از کرفس و خیار. علاوه بر این، سبزیجات آبدار نیز غنی از مواد مغذی مانند ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند.
 
نعناع
در انتها از یک چاشنی استفاده کنید.
پس از آنکه تمام مواد تشکیل‌دهنده را باهم مخلوط کردید، یک چاشنی به آبمیوه‌تان اضافه کنید.
از مواد غذایی با عطر و طعم قوی مانند لیمو، نعناع، زنجبیل و سایر گیاهانی که طعم و آنتی‌اکسیدان به آبمیوه‌تان اضافه خواهند کرد، استفاده کنید.
این چاشنی‌ها در کنار سبزیجات آبدار که آبمیوه‌تان را رقیق می کنند، طعم آن را تا حد زیادی بهتر خواهند کرد. به‌علاوه، این تنوع زیاد در انواع مواد تشکیل‌دهنده به شما اطمینان می‌دهد که آبمیوه‌تان حاوی حداکثر مقدار مواد مغذی برای سلامت شما و بدن‌تان است.
 
۶ دستورغذایی خلاق با آووکادو
آووکادو منبع فوق العاده ای از چربی های غیر اشباع، و همچنین تعدادی از ویتامین ها و مواد معدنی است. احتمالا با این میوه خوش طعم بیشتر به عنوان عنصری در گواکامول (دیپ آووکادو) آشنا هستید، یا شاید این میوه را در غذاهای دیگر استفاده می کنید. آووکادو مواد تشکیل دهنده بسیار متنوع دارد. برای یادگیری شش روش دیگر که می توانید آووکادو را به وعده های غذایی خود اضافه کنید، این مقاله از راستینه را مطالعه کنید.
اسموتی آووکادو اسموتی آووکادو
اگر اهل نوشیدن اسموتی هستید، احتمالا تمایل دارید از موز به عنوان پایه برای اضافه کردن مواد دیگر و خامه به نوشیدنی خود استفاده کنید. آووکادو، به طور شگفت آوری، با روش بسیار مشابه ای کار می کند.
این دستوراصلی تهیه اسموتی آووکادو که شما می توانید آن را حدس بزنید، شامل آووکادو رسیده، شیر، لیمو ترش، ریحان، شکر و یخ است،اما می توانید آووکادو رسیده را تقریبا در هر نوع اسموتی جایگزین کنید.
 
سالاد کلم، هویج و آووکادوسالاد کلم، هویج و آووکادو
این سالاد از ماهیت کرمی آووکادو برای جایگزینی روکش تزئینی غنی استفاده می کند. به سادگی کلم خام، هویج رنده شده، آووکادو، پیاز قرمز، آب لیمو، سس سویا و دانه های برشته کنجد را با هم داخل کاسه ای بریزید ، و آن را با دست مخلوط کنید.همان طور که شما این کار را انجام می دهید، آووکادو را تا زمانی که کلم را در بر بگیرد ، نرم کنید. شما می توانید این سالاد را به تنهایی مصرف کرده یا برای داشتن وعده غذایی کامل، پروتئینی مانند مرغ کبابی و یا توفو به آن اضافه کنید!
 
وفو تند و دیپ آووکادو توفو تند و دیپ آووکادو
آیا این همان گواکامول است؟ تقریبا، اما این توفو تند و دیپ آووکادو، یک خوراکی کاملا متفاوت است.
آووکادو، توفو ابریشمی، خامه ترش کم چرب، ماست یونانی، پوست لیمو و سیر را با هم پوره کنید، و نعناع، پودر کاری، نمک، فلفل و کمی عسل به آن اضافه کنید.
دیپ به دست آمده بسیار خامه ای است، اما هنوز سبک و بسیار طعم دار است. به عنوان دیپی همراه چیپس ها یا سبزیجات یا از آن به عنوان سس ساندویچ به عنوان جایگزین سالم ترو معطرتری برای سس مایونز استفاده کنید.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.