◀جعبه سلامتی♻️

بازدیدها
: 4K -
آخرین بروزرسانی
: -
آخرین ارسال توسط
: ☾♔TALAYEH_A♔☽
وضعیت
موضوع بسته شده است.
سیب‌زمینی بنفشسیب‌زمینی بنفش
سیب زمینی‌های بنفش از نظر طعم و بافت، تفاوت چندانی با سیب‌زمینی‌های قهوه‌ای معمولی ندارند. سیب زمینی بنفش برای اولین بار در پرو و بولیوی کشت شد. این سیب زمینی از نظر مواد مغذی مانند چربی، کربوهیدرات، فیبر و … شباهت زیادی به سیب زمینی معمولی دارد. تفاوت اصلی آنها در تعداد آنتی‌اکسیدان‌هایشان است. سیب زمینی‌های بنفش به لطف فیتوکمیکال‌ها که باعث رنگ بنفش‌شان می‌شوند، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. این ترکیبات ممکن است به کاهش فشار خون نیز کمک کنند.
 
۷ گیاهی که نباید هرگز ریشه و ساقه آن را بخورید



خوردن محصولاتی که از ریشه تا ساقه یک گیاه به دست می‌آید، یک روش عالی برای کاهش ضایعات است. با این همه، قسمت‌های خوردنی و خوشمزه برخی از گیاهان همچون برگ‌های چغندر قرمز نادیده گرفته می‌شوند زیرا افراد هرگز به فکر خوردن آن نمی‌افتند. اما قبل از اینکه بخواهید ریشه، ساقه و دانه‌های گیاهان را در آشپزخانه خود نگهداری کنید، باید در مورد آن‌ها اطلاعات مناسبی کسب کنید. برخی از قسمت‌های گیاهان خوردنی نیستند و باید از مصرف آن اجتناب کنید. در این مقاله قصد داریم ۷ گیاهی را معرفی کنیم که مصرف ریشه تا ساقه آن به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.
 

ساقه و جوانه سیب زمینی:

sibzamini-saghe

سیب زمینی متعلق به خانواده بادنجانیان است که همه آن‌ها حاوی ترکیبات سمی به نام سولانین هستند. در حقیقت، پادشاه معروف اسکاتلند به نام مکبوث ازشابیزک یا همان بلادونا( متعلق به همین خانواده) برای کشتن دشمنان دانمارکی استفاده کرده است. در سیب زمینی، سولانین عمدتا در ساقه و جوانه‌های آن یافت می‌شود. بنابراین باید قبل از پختن آن، این قسمت‌ها را برش دهید. سولانین، بیشتر در سیب زمینی‌های سبز دیده می‌شود.
 
برگ‌های گوجه فرنگی:

goje

گوجه فرنگی متعلق به شاخه دیگری از خانواده بادنجانیان است. گوجه فرنگی در اروپا به مدت بیش از ۲۰۰ سال مورد استفاده قرار نمی‌گرفت. برگ‌های آن حاوی مقادیر اندکی از سولانین و توماتین است که اگر زیاد مصرف گردد می‌تواند باعث شکم درد شود.
 
دانه‌های سیب:

sib-sabz

همانطور که ممکن است شنیده باشید، دانه‌های سیب حاوی سیانور سمی است. به طور خاص، این دانه‌ها حاوی آمیگدالین هستند. آمیگدالین ماده‌ای است که به هنگام برخورد با آنزیم‌های گوارشی در روده، سیانور سمی آزاد می‌کند. قسمت خارجی و سخت دانه‌های سیب، معمولا از بروز این عمل جلوگیری می‌کند مگر اینکه به هنگام خوردن آن را بجوید. با جویدن ۲۰۰ عدد دانه‌ی سیب، سیانور به دوز کشنده خود می‌رسد. بهتر است این دانه‌ها را دور بیندازید زیرا طعم خوبی ندارد و مصرف آن ممکن است خطرناک باشد.
 
میوه مارچوبه:

marichoobe-derakht

اگر تا به حال مارچوبه را پرورش داده باشید، حتما می‌دانید که گیاه ماده آن نوعی میوه قرمز رنگ توتی شکل تولید می‌کند. نباید این میوه‌ها را لمس کنید. این میوه‌ها باعث کشته شدن انسان نمی‌شود اما می‌تواند باعث ایجاد بیماری شدید شود زیرا در آن ساپوژنین وجود دارد. ساپوژنین نوعی از ترکیبات است که سمیت خفیفی دارد.اگر این میوه‌ها را بخورید ممکن است استفراغ و اسهال داشته باشید.
 
برگ‌های روبارب(از سرده ریواس):

rivasl

ساقه‌های این گیاه می‌تواند به همراه توت فرنگی شیرین یک پای تابستانی خوشمزه باشد اما برگ‌های آن خوردنی نیست. برگ‌های روبارب حاوی اگزالیک اسید و گلیکوزیدهای آنتراکینون است که به هنگام قورت دادن برای انسان سمی هستند. نشانه‌های مسمومیت از فردی به فرد دیگر متفاوت است و به مقدار مصرف بستگی دارد اما برخی از نشانه‌ها شامل استفراغ ، درد شکمی و تشنج است.
 
برگ و گل بادمجان:

bademjan

بادمجان عضو دیگری از خانواده بادنجانیان است. برخی از اوقات افراد فکر می‌کنند که مصرف بادمجان خام می‌تواند سمی باشد ولی چنین نیست. با اینحال، برگ‌ و گل‌های آن به احتمال زیاد باعث بیماری شما خواهد شد زیرا سولانین سمی بیشتری در این قسمت‌ها یافت می‌شود.
 
درخت آقطی:

aghti-tree

تقریبا همه قسمت‌های درخت آقطی برای انسان و حیوانات سمی است. ریشه، برگ، شاخه‌ها و پوست آن سمیت بیشتری دارد. تمامی قسمت‌های آن حاوی ترکیباتی است که می‌تواند اسید هیدروسیانیک تولید کند که سیانور سمی آزاد می‌کند. شما باید از مصرف این درخت خودداری کنید. مصرف انواع مختلف توت‌های نپخته نیز می‌تواند باعث ایجاد تهوع و استفراغ شود. بنابراین باید مراقب باشید و به جای تجربه کردن از دستورهای پخت صحیح استفاده کنید تا دچار مشکل نشوید.
 
مواد غذایی شگفت انگیز برای التیام بدن و افزایش متابولیسم


بنظر می‌رسد که این روزها همه در مورد افزایش سوخت‌و‌ساز بدن صحبت می‌کنند. شما می‌توانید با استفاده از برخی مواد غذایی التیام‌دهنده، هم مواد مغذی را به رژیم غذایی‌تان اضافه کنید و هم متابولیسم‌تان را افزایش دهید یک ماده‌ی غذایی التیام‌دهنده، بدن‌تان را به‌طور طبیعی پاکسازی می‌کند، چون غنی از مواد مغذی است. با مواد غذایی التیام دهنده‌ای که سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهند، شما می‌توانید به‌وسیله‌ی حذف سموم، سلامتی کلی تان را بهبود ببخشید و راحت‌تر وزن کم کنید.
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.