نگاه دانلود :

تبلیغات

سفارش تبلیغات

این بیسکویت‌ها شما را به یاد دریا می اندازند

شروع موضوع توسط Diba ‏30/1/16 در انجمن اشپزی و شیرینی پزی

  1. Diba

    Diba سرپرست بخش موبایل عضو کادر مدیریت سرپرست بخش

    74,674
    36,275
    امتیاز:
    1,066
    تاریخ عضویت:
    ‏15/4/15
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    كارمند
    یسکویت های شنی، همان بیسکویت های شکری هستند که به آنها بادام و اندکی طعم لیمو اضافه کردیم. وقتی آنها را بپزید، شکلشان شما را به یاد دریا می اندازد.
    • زمان آماده سازی ۲۷۰ دقیقه
    • زمان پختن ۱۰ دقیقه
    • درجه دشواری آسان
    • وعده غذایی دسر

    [​IMG]

    مواد لازم:
    • کره ۱۲۰ گرم
    • شکر ۱ پیمانه
    • تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
    • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
    • پوست لیموترش ۱ قاشق چای خوری
    • آرد دو و نیم پیمانه
    • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
    • آب ۱ قاشق چای خوری
    • بادام به میزان لازم
    • دارچین ۱ قاشق غذاخوری

    نکاتی در رابـ ـطه با تهیه ی این بیسکویت:

    ۱- در تهیه این دستور، به ۲ عدد تخم مرغ بزرگ، نیاز دارید. از یک عدد تخم مرغ و یک زرده درتهیه خمیر و از یک عدد سفیده، در تزیین بیسکویت ، استفاده می شود.

    ۲- برای تهیه این دستور، اگر دسترسی دارید از ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل، استفاده کنید.

    ۳- در این دستور،از رنده پوست لیمو ، استفاده کنید.

    ۴-برای این دستور، به پرک بادام برای تزیین، نیاز دارید.

    ۵-در تهیه این دستور، به ترکیب شکر و پودر دارچین برای روی بیسکویت ها، نیاز دارید.برای تهیه آن، یک چهارم پیمانه شکر و۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین را با هم ترکیب کنید.

    ۶- با این میزان مواد ، ۲۴ عدد بیسکویت خواهید داشت.

    طرز تهیه:

    1. کره (به دمای محیط) را در کاسه همزن برقی بریزید وبا درجه متوسط بزنید ، تا پف کند . شکر را کم کم به آن اضافه کنید و تا رنگ مواد روشن شود، بزنید.

    2. یک عدد تخم مرغ به اضافه یک زرده تخم مرغ، وانیل و رنده پوست لیمو را به سایر مواد، اضافه کنید و بزنید. آرد را با نمک الک کنید و به ترکیب کره(با سایر مواد)، اضافه کنیدو با درجه پایین همزن،تا خمیر فرم بگیرد، بزنید. خمیر را در کیسه بپیچید و برای 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

    3. از قبل، فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد ، گرم کنید. سفیده تخم مرغ و آب را در کاسه ای با هم بزنید و کنار بگذارید. خمیر را به پهنای 3 میلی متر باز کنید و با قالب گرد ،به سایز حدود هفت و نیم سانتی منری ، قالب بزنیدو در سینی فر چرب نشده، قرار دهید. با قلموی آشپزی روی خمیر ها،ترکیب سفیده تخم مرغ بمالید، سه برش پرک بادام قرار دهید و ترکیب پود قند و پودر دارچین بپاشید. سینی را در فر قرار داده و برای 8 تا 10 دقیقه ، تا بیسکویت ها طلایی شوند بپزید(سینی را در میانه پخت بچرخانید). بیسکویت ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند.
     
    ♥DARYA_A♥, تنهای تنها و M-alizadehbirjandi از این پست تشکر کرده اند.
  2. Mahtisa2006

    Mahtisa2006 کاربر نیمه فعال عضو انجمن

    292
    1,498
    امتیاز:
    361
    تاریخ عضویت:
    ‏7/3/19
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    رو مغز شیطون قر دادن_(بیا وسط!)
    محل سکونت:
    جهنم_طبقه آخر
    چه باحال
     
  3. ♥DARYA_A♥

    ♥DARYA_A♥ کاربر نیمه فعال عضو انجمن

    257
    4,783
    امتیاز:
    451
    تاریخ عضویت:
    ‏18/9/18
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    خیال پردازی:)
    محل سکونت:
    جــــــهنم یـــخی
    انگار اسلایم هست
     

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 3)