1. موارد مهم:
    1-با مطالعه رمان های در حال تایپ و تشکر از پست های نویسندگان عزیز انگیزه خوبی به آنها خواهید داد.
    2-نویسندگان عزیز لطفا در نوشتن رمان مسایل اخلاقی را رعایت کرده که سایت دچار مشکل نشود(در صورت مشاهده بدون تذکر پاک خواهد شد).
    3- اگر رمان شما طبق عرف جامعه اسلامی باشد و مسایلی که در عرف کشور ممنوع است تایپ نکنید هیچ اتفاقی برای داستان و رمان شما رخ نمی دهد.
    4- نویسندگان عزیز شما برای نوشتن اثر ادبی و برای بالا بردن سطح فرهنگ جامعه رمان تایپ می کنید .پس از خلق صحنه هایی که باعث تحریک و یا ایجاد باورهای نادرست میشود پرهیز کنید.
    5- از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین کشور خودداری کنید. این تاپیک ها حذف خواهد شد.
    6-اگر رمانی یا مطلبی را مشاهده کردید که خلاف قوانین سایت یا کشور است گزارش پست خلاف را بزنید.
    7-ماده ٢٣- هرکس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به نام خود یا به نام پدید آورنده بدون اجازه او یا عامداً به شخص دیگری غیر از پدید آورنده نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تادیبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
    8-قوانین مهم
    9-
    کانال نگاه دانلود درتلگرام
آنتی ویروس nod32

پودینگ زعفرانی

شروع موضوع توسط *SAmirA ‏9/7/15 در انجمن اشپزی و شیرینی پزی

  1. *SAmirA

    *SAmirA مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/70
    ارسال ها:
    27,949
    تشکر شده:
    35,761
    امتیاز:
    996
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تبریز

    [​IMG]

    مواد لازم:


    • شیر 500 میلی لیتر
    • زرده تخم مرغ 4 عدد
    • تخم مرغ كامل 2 عدد
    • پودرزعفران 2/1 ق چ
    • آرد گندم 100 گرم
    • نشاسته ذرت 40 گرم
    • شكلات سفید 200 گرم
    • پنیر خامهای 250 گرم
    • شكر 250 گرم

    روش تهیه:

    1. ابتدا تخممرغهای كامل، زردهها، شكر و زعفرانی که در آبجوش حل کردهایم را با همزن برقی كمی هم میزنیم تا كرمی یكدست حاصل شود. سپس كمی از شیر، آرد و نشاسته ذرت را اضافه میكنیم، اما باید دقت كنیم كه با همزن برقی مواد را خیلی زیاد هم نزنیم و در حد مخلوط شدن كفایت میكند.

    2. مابقی شیر را به همراه شكلات داخل قابلمه مخصوص كرم پزی جوش میآوریم و آن را آرام آرام به مخلوط شیر و شکلات كه روی حرارت است، اضافه كرده، هم میزنیم تا پودینگ غلظت پیدا كند.

    3. حالا پودینگ را از روی حرارت برداشته، بعد از اضافه کردن پنیرخامهای آنقدر هم میزنیم تا خمیری یکدست حاصل شود سپس كنار میگذاریم تا كمی حرارت خود را از دست بدهد. بهتر است در این مدت در ظرف را ببندیم.

    4. كرم حاصل را داخل یخچال میگذاریم تا سرد شود. من در اینجا با قاشق مقداری از پودینگ را برداشته و داخل بشقابهای تك نفره سرو كردهام و با گلهای بهاری و برگ سبز، تخم خرفه و پودر رنگ طلایی تزیین كردهام.
     
    Diba از این پست تشکر کرده است.