1. موارد مهم:
    1-با مطالعه رمان های در حال تایپ و تشکر از پست های نویسندگان عزیز انگیزه خوبی به آنها خواهید داد.
    2-نویسندگان عزیز لطفا در نوشتن رمان مسایل اخلاقی را رعایت کرده که سایت دچار مشکل نشود(در صورت مشاهده بدون تذکر پاک خواهد شد).
    3- اگر رمان شما طبق عرف جامعه اسلامی باشد و مسایلی که در عرف کشور ممنوع است تایپ نکنید هیچ اتفاقی برای داستان و رمان شما رخ نمی دهد.
    4- نویسندگان عزیز شما برای نوشتن اثر ادبی و برای بالا بردن سطح فرهنگ جامعه رمان تایپ می کنید .پس از خلق صحنه هایی که باعث تحریک و یا ایجاد باورهای نادرست میشود پرهیز کنید.
    5- از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین کشور خودداری کنید. این تاپیک ها حذف خواهد شد.
    6-اگر رمانی یا مطلبی را مشاهده کردید که خلاف قوانین سایت یا کشور است گزارش پست خلاف را بزنید.
    7-ماده ٢٣- هرکس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به نام خود یا به نام پدید آورنده بدون اجازه او یا عامداً به شخص دیگری غیر از پدید آورنده نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تادیبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
    8-قوانین مهم
    9-
    کانال نگاه دانلود درتلگرام
آنتی ویروس nod32

خوراك فلفل به سبک هندی ها

شروع موضوع توسط *SAmirA ‏9/7/15 در انجمن اشپزی و شیرینی پزی

  1. *SAmirA

    *SAmirA مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/70
    ارسال ها:
    27,940
    تشکر شده:
    36,186
    امتیاز:
    996
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تبریز
    هنديها عاشق غذاهايي هستند كه با فلفل و سبزي درست ميشود. آرتي هم يك هندي اصيل است؛ براي همين دلش ميخواهد دوستداران غذاي هندي خوراك فلفلدلمهاي را با دستور ويژه او درست كنند.

    [​IMG]

    مواد لازم


    • 2 عدد فلفل دلمهاي بزرگ
    • چند شاخه برگ گشنيز
    • 1 عدد پياز متوسط
    • 4/3 پيمانه نارگيل خردشده
    • 1 قس تمبر هندي
    • 1 قس تخم خردل
    • 2 /1 قس تخم گشنيز
    • 2/1 قس كنجد
    • 4/1 پيمانه بادام زميني
    • نمك، فلفل قرمز تند تازه و روغن به ميزان دلخواه
    • برگ گشنيز براي تزئين

    طرز تهیه:

    1. فلفلدلمهايها را خرد كنيد بهطوريكه تكههاي خردشده درشت باشندو كنار بگذاريد، پياز و برگهاي گشنيز را هم خرد كنيد.

    2. در يك تابه كمي روغن بريزيد و پياز و فلفل دلمهاي را بهطور جداگانه كمي تفت دهيد. سپس آنها را در ظرفي بريزيد و كنار بگذاريد.

    3. نارگيل خردشده را همراه با بادام زميني، فلفل قرمز تازه و تمبر هندي كمي بكوبيد. آنها را در ظرفي بريزيد، به ميزان لازم آب اضافه كنيد و بگذاريد تا خمير بپزد و آب آن کشیده شود.

    4. دوباره در تابه كمي روغن بريزيد و كنجد،تخم گشنيز و تخم خردل را تفت دهيد. حالا پياز و فلفل دلمهاي و بقيه مواد را اضافه كنيد. غذا را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگهاي گشنيز تزئين كنيد.