نگاه دانلود :

تبلیغات

سفارش تبلیغات

خوراك فلفل به سبک هندی ها

شروع موضوع توسط *SAmirA ‏9/7/15 در انجمن اشپزی و شیرینی پزی

  1. *SAmirA

    *SAmirA دستیار مدیریت عضو کادر مدیریت دستیار مدیریت کاربر VIP انجمن

    28,578
    45,098
    امتیاز:
    1,096
    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/70
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تبریز
    هنديها عاشق غذاهايي هستند كه با فلفل و سبزي درست ميشود. آرتي هم يك هندي اصيل است؛ براي همين دلش ميخواهد دوستداران غذاي هندي خوراك فلفلدلمهاي را با دستور ويژه او درست كنند.

    [​IMG]

    مواد لازم


    • 2 عدد فلفل دلمهاي بزرگ
    • چند شاخه برگ گشنيز
    • 1 عدد پياز متوسط
    • 4/3 پيمانه نارگيل خردشده
    • 1 قس تمبر هندي
    • 1 قس تخم خردل
    • 2 /1 قس تخم گشنيز
    • 2/1 قس كنجد
    • 4/1 پيمانه بادام زميني
    • نمك، فلفل قرمز تند تازه و روغن به ميزان دلخواه
    • برگ گشنيز براي تزئين

    طرز تهیه:

    1. فلفلدلمهايها را خرد كنيد بهطوريكه تكههاي خردشده درشت باشندو كنار بگذاريد، پياز و برگهاي گشنيز را هم خرد كنيد.

    2. در يك تابه كمي روغن بريزيد و پياز و فلفل دلمهاي را بهطور جداگانه كمي تفت دهيد. سپس آنها را در ظرفي بريزيد و كنار بگذاريد.

    3. نارگيل خردشده را همراه با بادام زميني، فلفل قرمز تازه و تمبر هندي كمي بكوبيد. آنها را در ظرفي بريزيد، به ميزان لازم آب اضافه كنيد و بگذاريد تا خمير بپزد و آب آن کشیده شود.

    4. دوباره در تابه كمي روغن بريزيد و كنجد،تخم گشنيز و تخم خردل را تفت دهيد. حالا پياز و فلفل دلمهاي و بقيه مواد را اضافه كنيد. غذا را در ظرف مورد نظر ريخته و با برگهاي گشنيز تزئين كنيد.