نگاه دانلود :

تبلیغات

سفارش تبلیغات

7 نکته مهم برای دم کردن قهوه

شروع موضوع توسط MILAD_A ‏8/7/15 در انجمن مطالب جالب و دانستنی ها

  1. MILAD_A

    MILAD_A کاربر اخراج شده اخراج شده

    27,959
    17,248
    امتیاز:
    886
    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/70
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تجریش
    [h=2][/h] مجموعه : دانستنی ها
    [​IMG]
    1. جوشیدن باعث تلخی می شود؛ پس، هرگز قهوه را نجوشانید.
    2. قهوه را دوباره گرم نکنید. هر بار، آن را تازه درست و سرو کنید.
    3. از آب تازه و سرد استفاده کنید.
    4. از تفاله های قهوه دوباره استفاده نکنید. آنچه باقی مانده، اجزای تلخ و نامطبوع قهوه است.
    5. از “سا”یی مناسب قهوه سازتان استفاده کنید. اگر سای قهوه خیلی ریز باشد، باعث استخراج بیش از حد عناصر قهوه و تلخی شده، مجاری قهوه ساز را به مرور مسدود می کند. اگر سای قهوه خیلی درشت باشد، باعث آبکی و رقیق شدن قهوه می گردد.
    6.برای بهترین نتایج توصیه می کنیم که به ازای هر 180 میلی لیتر آب از 10 گرم قهوۀ آسیاب شده استفاده کنید.
    7. قهوه را تنها برای مدت 20 دقیقه می توان، بر روی اجاق گاز یا اجاق برقی، گرم نگه داشت و، پس از آن، عطر و طعم قهوه رو به افول و نامطبوع شدن می گذارد.
     
    PARISA_R و *همتا* از این پست تشکر کرده اند.