1. موارد مهم:
    1-با مطالعه رمان های در حال تایپ و تشکر از پست های نویسندگان عزیز انگیزه خوبی به آنها خواهید داد.
    2-نویسندگان عزیز لطفا در نوشتن رمان مسایل اخلاقی را رعایت کرده که سایت دچار مشکل نشود(در صورت مشاهده بدون تذکر پاک خواهد شد).
    3- اگر رمان شما طبق عرف جامعه اسلامی باشد و مسایلی که در عرف کشور ممنوع است تایپ نکنید هیچ اتفاقی برای داستان و رمان شما رخ نمی دهد.
    4- نویسندگان عزیز شما برای نوشتن اثر ادبی و برای بالا بردن سطح فرهنگ جامعه رمان تایپ می کنید .پس از خلق صحنه هایی که باعث تحریک و یا ایجاد باورهای نادرست میشود پرهیز کنید.
    5- از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین کشور خودداری کنید. این تاپیک ها حذف خواهد شد.
    6-اگر رمانی یا مطلبی را مشاهده کردید که خلاف قوانین سایت یا کشور است گزارش پست خلاف را بزنید.
    7-ماده ٢٣- هرکس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به نام خود یا به نام پدید آورنده بدون اجازه او یا عامداً به شخص دیگری غیر از پدید آورنده نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تادیبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
    8-قوانین مهم
    9-
    کانال نگاه دانلود درتلگرام
آنتی ویروس nod32

راهی برای تشخیص رسیده بودن هندوانه، خربزه و طالبی

شروع موضوع توسط MILAD_A ‏7/7/15 در انجمن مطالب جالب و دانستنی ها

  1. MILAD_A

    MILAD_A اخراج شده اخراج شده

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/70
    ارسال ها:
    27,946
    تشکر شده:
    17,102
    امتیاز:
    886
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تجریش
    [h=2][/h] مجموعه : دانستنی ها
    [​IMG]
    اگر در گرمای تابستان و حین عرقریزی و عطش به خوردنیای دلچسب فكر كرده باشید، احتمالا مواقعی را به یاد خواهید آورد كه هــ ـو*س خوردن هندوانه، طالبی، یا خربزهای شیرین و خنك گوشهای از ذهنتان پركشیده است. البته در ماه رمضان هم زینت بخشیدن هر سفره افطاری با این سه میوه خوشمزه فصل تابستان خالی از لطف نیست …اما برای چگونگی تشخیص رسیده بودن این میوه ها، لطفا راهنمای درج شده در ادامه ایمیل را بخوانید تا پس از عملی كردن چنان هــ ـو*س و آرزویی، حالتان از هدر رفتن پول و خرید محصولی پوك و بیمزه گرفته نشود!
    تشخیص هندوانه رسیده:
    پوستی نازك، صاف و براق دارد.
    اگر بین دو دست، نزدیك گوشتان بگیرید و اندكی فشار دهید، صدای قرچمانندی حاكی از ترك برداشتن محتویاتش خواهد داشت (به این روش هم خیلی اطمینان نكنید چون ممكن است نشانه پوكی آن باشد!).
    با كف دست یا پشت ناخن انگشتتان، به آن ضربات كوتاه و متوالی بزنید. در صورتی كه صدای بم، آهسته و طبلمانندی مثل تاپتاپ داد، رسیده است و در صورتی كه صدایی زیر و بلند مثل تقتق داشت، زمان چیدن یا خوردن آن نرسیده است.
    به قسمتی كه هندوانه از بوته جدا شده نگاه كنید؛ اگر هنوز مقداری از ساقه به آن چسبیده، احتمال شیرین بودنش اندك است، چون هنوز نارس و كال به بازار آمده، اما اگر ساقه كاملا از هندوانه جدا شده و تورفتگی ایجاد كرده، بهدلیل رسیدگی، آسانتر چیده و جدا شده، بنابراین شیرینتر است. هر قدر تركهای ریز در این قسمت بیشتر باشد، هندوانه شیرینتری انتخاب كردهاید.
    تشخیص طالبی رسیده:
    پوستی زبر دارد.
    اگر آن را از نزدیك بو كنید، عطر خوبی دارد و بوی خوشایندی میدهد.
    سر طالبی، آنجا كه شبیه دكمه به نظر میرسد، اندكی نرمتر است (مواظب باشید همه قسمتها نرم نباشد چون در این صورت احتمالا از رسیدگی هم گذشته و در حال ترشیدن است).
    یا رنگی زرد و فقط اندكی متمایل به سبز دارد؛ یا زردی آن كمرنگ و كرممانند است.
    خطوط آن سبز كمرنگ است (خطوط سبز با تیرگی بیشتر، معمولا نشانه ماندگی محصول در مغازه است).
    تشخیص خربزه رسیده:
    برعكس طالبی، هیچ قسمت آن نرم نیست (هرقدر نرمتر باشد نشانه اسیدی شدن بیشتر یا قرار داشتن در آستانه ترشیدگی است)
    همانند هندوانه، ساقه یا ریشه آن، هنگام برداشت براحتی از خربزه جدا شده و برآمدگی اندكی دارد یا حتی فرورفتگی ایجاد كرده است.
    همانند طالبی، پوستی زبر و زرد دارد.
    راههای طولی آن به رنگ سبز كمرنگ است.
    سراغ خربزههای نوبر نروید! چون معمولا بیمزهاند. خربزه شیرین حدود یك ماه بعد از نوبرانه به بازار میآید.
     
    PARISA_R و Diba از این پست تشکر کرده اند.