1. موارد مهم:
    1-با مطالعه رمان های در حال تایپ و تشکر از پست های نویسندگان عزیز انگیزه خوبی به آنها خواهید داد.
    2-نویسندگان عزیز لطفا در نوشتن رمان مسایل اخلاقی را رعایت کرده که سایت دچار مشکل نشود(در صورت مشاهده بدون تذکر پاک خواهد شد).
    3- اگر رمان شما طبق عرف جامعه اسلامی باشد و مسایلی که در عرف کشور ممنوع است تایپ نکنید هیچ اتفاقی برای داستان و رمان شما رخ نمی دهد.
    4- نویسندگان عزیز شما برای نوشتن اثر ادبی و برای بالا بردن سطح فرهنگ جامعه رمان تایپ می کنید .پس از خلق صحنه هایی که باعث تحریک و یا ایجاد باورهای نادرست میشود پرهیز کنید.
    5- از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین کشور خودداری کنید. این تاپیک ها حذف خواهد شد.
    6-اگر رمانی یا مطلبی را مشاهده کردید که خلاف قوانین سایت یا کشور است گزارش پست خلاف را بزنید.
    7-ماده ٢٣- هرکس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به نام خود یا به نام پدید آورنده بدون اجازه او یا عامداً به شخص دیگری غیر از پدید آورنده نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تادیبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
    8-قوانین مهم
    9-
    کانال نگاه دانلود درتلگرام
آنتی ویروس nod32

سالاد مرغ و پاستای تایلندی

شروع موضوع توسط *SAmirA ‏7/7/15 در انجمن اشپزی و شیرینی پزی

  1. *SAmirA

    *SAmirA مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/70
    ارسال ها:
    27,940
    تشکر شده:
    36,186
    امتیاز:
    996
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تبریز
    تایلندی ها یک نوع سالاد مرغ متفاوت و خوشمزه ای درست می کنند که برای تهیه این سالاد یک نوع سس مخصوصی درست می کنند که طعم سالاد را متفاوت می کند. این سالاد را شما هم می توانید در منزل به عنوان یک شام سبک و خوشمزه درست کنید.


    [​IMG]

    مواد لازم


    • 2 عدد سینه مرغ درشت
    • 2 /1 پیمانه سس تریاکی
    • 1 ق س روغن زیتون
    • 200 گرم پاستای رشته ای
    • 2 پیمانه کلم خرد شده
    • 2 پیمانه کاهوی خرد شده
    • 2 پیمانه کلم قرمز خرد شده
    • 2 عدد فلفل دلمه ای رنگی
    • 1 عدد هویج درشت
    • 2 /1 یک خیار متوسط
    • 4 /1 یک عدد پیاز قرمز
    • 2 /1 پیمانه بادام زمینی بوداده شده
    • به مقدار لازم روغن زیتون مخصوص سرخ کردن

    مواد لازم برای تهیه سس


    • 3 /1 پیمانه کره بادام زمینی
    • 1 عدد لیمو ترش تازه
    • 2 ق چ روغن کنجد
    • 2 ق س سرکه برنج یا سیب
    • 3 ق س سویا سس
    • 2 عدد حبه سیر (رنده شود)
    • 1 ق س زنجبیل رنده شده
    • به مقدار لازم نمک و فلفل
    • 2 /1 تا 4 /1 پیمانه روغن گیاهی
    • 1 ق چ سس فلفل

    طرز تهیه:

    1. سینه مرغ را خرد کنید و در زیپ کیف بریزید. سس تریاکی را داخل کیسه بریزید و به مدت نیم ساعت کیسه را در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. سبزیجات را خرد کنید و آماده بگذارید. در قابلمه ای مقداری آب و نمک بریزید و بگذارید جوش بیاید، سپس پاستا را در آن به مدت 12 دقیقه حرارت دهید و بعد آبکش کنید. پاستا را به ظرف گودی منتقل کنید و روغن گیاهی را روی آن بریزید.

    2. در تابه ای روغن زیتون مخصوص سرخ کردن بریزید و روی حرارت قرار دهید، تکه مرغ های مزه دار شده را به روغن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا بپزند.

    3. ظرف گودیآماده کنید و همه سبزیجات خرد شده ، پاستای پخته شده ، تکه های مرغ و بادام زمینی را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

    4. همه مواد سس را با هم مخلوط کنید، سپس سس آماده شده را روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. سالاد را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و سرو کنید.