1. موارد مهم:
    1-با مطالعه رمان های در حال تایپ و تشکر از پست های نویسندگان عزیز انگیزه خوبی به آنها خواهید داد.
    2-نویسندگان عزیز لطفا در نوشتن رمان مسایل اخلاقی را رعایت کرده که سایت دچار مشکل نشود(در صورت مشاهده بدون تذکر پاک خواهد شد).
    3- اگر رمان شما طبق عرف جامعه اسلامی باشد و مسایلی که در عرف کشور ممنوع است تایپ نکنید هیچ اتفاقی برای داستان و رمان شما رخ نمی دهد.
    4- نویسندگان عزیز شما برای نوشتن اثر ادبی و برای بالا بردن سطح فرهنگ جامعه رمان تایپ می کنید .پس از خلق صحنه هایی که باعث تحریک و یا ایجاد باورهای نادرست میشود پرهیز کنید.
    5- از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین کشور خودداری کنید. این تاپیک ها حذف خواهد شد.
    6-اگر رمانی یا مطلبی را مشاهده کردید که خلاف قوانین سایت یا کشور است گزارش پست خلاف را بزنید.
    7-ماده ٢٣- هرکس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به نام خود یا به نام پدید آورنده بدون اجازه او یا عامداً به شخص دیگری غیر از پدید آورنده نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تادیبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
    8-قوانین مهم
    9-
    کانال نگاه دانلود درتلگرام
آنتی ویروس nod32

غذای محلی ارومیه؛ اورمـیه خورش

شروع موضوع توسط *SAmirA ‏7/7/15 در انجمن اشپزی و شیرینی پزی

  1. *SAmirA

    *SAmirA مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/70
    ارسال ها:
    27,949
    تشکر شده:
    35,751
    امتیاز:
    996
    جنسیت:
    زن
    محل سکونت:
    تبریز
    مواد اولیه:


    • گوشت 400گرم
    • لوبیا چیتی 2پیمانه
    • پیاز 1عدد
    • بادمجان 2عدد
    • گوجه فرنگی 2عدد
    • سیب زمینی 2عدد
    • غوره نصف پیمانه
    • زعفران نصف قاشق چایخوری
    • كره 2قاشق غذاخوری
    • نمك به میزان لازم
    • فلفل به میزان لارم
    • روغن به میزان لازم

    [​IMG]

    اورمـیه خوروشـته یا همان ارومیه خورش تقریبا غذایی شبیه خوراك لوبیا چیتی است كه جزو غذاهای معروف و خوشمزه ارومیه یا همان اورمیه قدیم است. این غذا در آذربایجان غربی بسیار متداول است و جزو خورش های سنتی این منطقه محسوب میشود.

    طرز تهیه:

    ابتدا پیازها را در ظرفی مناسب خرد كرده و با كره تفت میدهیم و گوشت را خرد كرده و به آن اضافه میكنیم و تا حدی تفت میدهیم كه گوشت تغییر رنگ دهد .لوبیا چیتی را شسته و از آبكش رد میكنیم و به مواد اضافه كرده و با مقداری آب میپزیم .در ظرفی جداگانه رب گوجه فرنگی را با روغن سرخ میكنیم و ادویه و زعفران ابكرده را به آن اضافه میكنیم و غوره را كمی تفت داده و همه مواد را در اواخر پخت خورش به آن اضافه میكنیم .سیب زمینی و بادمجان را هر كدام جداگانه خرد كرده و سرخ میكنیم و پس از كشیدن غذا در ظرف روی خورش میریزیم.

    نكات:

    1)بهتر است با این غذا پلوی زعفرانی خورده شود.

    2)اگر غوره ندارید میتوانید از گرد غوره استفاده كنید.

    3)اگر غذایتان به اندازه كافی ترش نیست به آن كمی آبغوره اضافه كنید.

    4)لوبیا را حتما از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آن را دو بار بجوشانید و ابش را خالی كنید تا نفخ آن گرفته شود.
     
    Diba از این پست تشکر کرده است.