1. موارد مهم:
    1-با مطالعه رمان های در حال تایپ و تشکر از پست های نویسندگان عزیز انگیزه خوبی به آنها خواهید داد.
    2-نویسندگان عزیز لطفا در نوشتن رمان مسایل اخلاقی را رعایت کرده که سایت دچار مشکل نشود(در صورت مشاهده بدون تذکر پاک خواهد شد).
    3- اگر رمان شما طبق عرف جامعه اسلامی باشد و مسایلی که در عرف کشور ممنوع است تایپ نکنید هیچ اتفاقی برای داستان و رمان شما رخ نمی دهد.
    4- نویسندگان عزیز شما برای نوشتن اثر ادبی و برای بالا بردن سطح فرهنگ جامعه رمان تایپ می کنید .پس از خلق صحنه هایی که باعث تحریک و یا ایجاد باورهای نادرست میشود پرهیز کنید.
    5- از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین کشور خودداری کنید. این تاپیک ها حذف خواهد شد.
    6-اگر رمانی یا مطلبی را مشاهده کردید که خلاف قوانین سایت یا کشور است گزارش پست خلاف را بزنید.
    7-ماده ٢٣- هرکس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به نام خود یا به نام پدید آورنده بدون اجازه او یا عامداً به شخص دیگری غیر از پدید آورنده نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تادیبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
    8-قوانین مهم
    9-
    کانال نگاه دانلود درتلگرام
آنتی ویروس nod32

سر نیزه ای:

شروع موضوع توسط ساینا ‏6/7/15 در انجمن گل و گیاه

  1. ساینا

    ساینا مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/70
    ارسال ها:
    4,385
    تشکر شده:
    725
    امتیاز:
    396
    [TABLE]
    [TR]
    [TD][TABLE="class: style4, width: 710"]
    [TR]
    [TD="align: justify"][/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD][TABLE="class: style4, width: 710"]
    [TR]
    [TD="align: justify"]خصوصیات گیاهشناسی:


    گیاه "سر نیزه ای" یکی از گیاهان گلدار از خانواده آلیسماتاسه و بومی مرداب های اکثر نواحی اروپا، از ایرلند و پرتغال تا فنلاند و بولیوی می باشد. همچنین در روسیه، اُکراین، سیبری، ترکیه، چین، استرالیا، ویتنام و قفقاز نیز یافت می شود. این گیاه همچنین به عنوان غذا در بسیاری از کشورها کشت می شود.
    علت نامگذاری این گیاه به شکل خاص برگ های آن مربوط می شود.
    گیاه سرنیزه ای گیاهی علفی و چندساله است که در آب از عمق 10 تا 50 سانتیمتر رشد می کند.
    برگ ها بالای سطح آب تشکیل می شوند و مانند انتها یا سر یک پیکان یا نیزه هستند. این برگ ها دارای 15 تا 25 سانتیمتر پهنا و 10 تا 22 سانتیمتر عرض دارند. هر برگ روی یک دمبرگ طویلی که روی سطح اب تشکیل می شود و ممکن است تا 45 سانتیمتر نیز طول داشته باشد، تشکیل می گردد..
    گل ها حدود 2 تا 2.5 سانتیمتر عرض داشته و دارای سه کاسبرگ کوچک و سه گلبرگ سفید رنگ و تعداد زیادی پرچم های ارغوانی رنگ می باشند. این گل ها یک پایه (جنس نر و ماده روی یک گیاه) بوده و گرده افشانی آنها توسط حشرات صورت می گیرد.


    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD][TABLE="class: style4, width: 710"]
    [TR]
    [TD="align: center"][​IMG][/TD]
    [TD="align: justify"]شرایط محیط رشد:


    این گیاه، گیاهی آبزی است و اکثراً در تالاب ها و مرداب ها رشد می کند. ولی آب های کم عمق را بیشتر ترجیح می دهد.
    به خاک های بسیار مرطوب و لومی نیاز دارد.
    از نظر نیاز نوری به آفتاب کامل احتیاج دارد.
    این گیاهان نسبت به سرمای ملایم می توانند مقاوم باشند. و در دماهای پایین تر، تا حداقل -10 درجه سانتیگراد می توانند زنده بمانند. اگرچه اندام های هوایی در دماهای زیر صفر درجه سانتیگراد از بین می روند اما اندام های زیر زمینی زنده باقی می مانند.
    در آب و هوای گرمتر رشد بهتری خواهند داشت. و به حداقل شش ماه فصل رشد برای تولید محصول نیاز دارند.


    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD][TABLE="class: style4, width: 710"]
    [TR]
    [TD="align: center"][​IMG][/TD]
    [TD="align: justify"]کابردها:


    غده های گرد این گیاه دارای ارزش خوراکی می باشند. این غده ها دارای مزه ای شیرین و مانند سیب زمینی دارای ساختاری نشاسته ای اما شکننده تر و تردتر می باشند.
    برگ ها و ساقه های جوان نیز در برخی موارد به صورت پخته شده مورد استفاده قرار می گیرند.
    این گیاه دارای فعالیت ضد باکتریایی قوی است.
    هر صد گرم از ریشه یا غده های خشک شده ی این گیاه حاوی حدود 364 کالری انرژی، 17 گرم پروتئین، 1 گرم چربی، 76.2 گرم کربوهیدرات ها، 3.1 گرم فیبر، 5.8 گرم خاکستر، 44 میلیگرم کلسیم، 561 میلیگرم فسفر، 8.8 میلیگرم آهن، 2480 میلیگرم پتاسیم، 0.54 میلیگرم تیامین، 0.14 میلیگرم ریبوفلاوین، 4.76 میلیگرم نیاسین و 17 میلیگرم اسکوربیک اسید می باشد. این گیاه فاقد کاروتن می باشد.


    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD][TABLE="class: style4, width: 710"]
    [TR]
    [TD="align: center"][​IMG][/TD]
    [TD="align: justify"]تکثیر:


    تکثیر این گیاه از طریق کشت بذرها، تقسم غده ها (در بهار یا پاییز) و نیز از طریق ساقه های رونده یا ریزوم ها صورت می گیرد.


    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
    Diba از این پست تشکر کرده است.
  2. ساینا

    ساینا مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/70
    ارسال ها:
    4,385
    تشکر شده:
    725
    امتیاز:
    396
    [TABLE="width: 700"]
    [TR]
    [TD="colspan: 2, align: right"][TABLE]
    [TR]
    [TD]http://www.botanical.com/botanical/mgmh/a/arrow063.html[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]http://www.pfaf.org/user/plant.aspx?latinname=Sagittaria+sagittifolia[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]https://en.wikipedia.org/wiki/Sagittaria_sagittifolia[/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD]https://www.watersidenursery.co.uk/shop/pond-plants/sagittaria-sagittifolia-british-native.html[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
    Diba از این پست تشکر کرده است.
  3. ساینا

    ساینا مدیر بازنشسته مدیر بازنشسته

    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/70
    ارسال ها:
    4,385
    تشکر شده:
    725
    امتیاز:
    396
    [TABLE="width: 700"]
    [TR]
    [TD="colspan: 2, align: right"][TABLE="class: style2, width: 739"]
    [TR]
    [TD="align: right"][h=2]تصاویر گیاه سر نیزه ای:[/h][/TD]
    [TD="align: left"][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD="colspan: 2, align: right"][TABLE="width: 700"]
    [TR]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [/TR]
    [TR]
    [TD][​IMG][/TD]
    [TD][​IMG][/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    [/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
     
    Diba از این پست تشکر کرده است.