نگاه دانلود :

تبلیغات

سفارش تبلیغات

چرا نباید توت و خرما را با چای بخوریم؟!

شروع موضوع توسط MILAD_A ‏3/7/15 در انجمن دارو و تغذیه

  1. MILAD_A

    MILAD_A کاربر اخراج شده اخراج شده

    27,958
    17,252
    امتیاز:
    886
    تاریخ عضویت:
    ‏1/1/70
    جنسیت:
    مرد
    محل سکونت:
    تجریش
    [h=2][/h]مجموعه: تغذیه سالم


    [​IMG]
    اگر بر این باورید که مصرف "توت" یا "خرما" به جای قند میتواند از بالا رفتن میزان "قند خون" جلوگیری کند سخت در اشتباهید. قند خرما، توت و به طور کلی هر"مواد قندی "هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا میکند بدن تمام شیرینیهای این مواد را جذب کرده و "انرژی" موجود در آنها جذب بدن نمی شود. گفتنی است چای و "قهوه "در تمام کشورهای دنیا نوشیدنیهای بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت "دندانها" آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت "دیابت" میشود. گفتنی است مصرف "میوههای خشک" در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و "توت" است. نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوههای خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای "سلامتی" ضرری ندارند
     
    Fright و *parisa* از این پست تشکر کرده اند.