نگاه دانلود :

تبلیغات

سفارش تبلیغات

«دانستنی های2»

شروع موضوع توسط ραяαѕтσσ ‏15/6/18 در انجمن تالار پزشکی و سلامت

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است. (فقط مدیران امکان ارسال پست جدید در ادامه تاپیک را دارند)
  1. ραяαѕтσσ

    ραяαѕтσσ کاربر ویژه عضو انجمن

    1,744
    12,056
    امتیاز:
    696
    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/16
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    محصل
    محل سکونت:
    تهران
    پیروی کردن از بهترین رژیم غذایی برای سالم ماندن، احتمالا باعث تعجب شما نخواهد شد، زیرا این رژیم شامل مصرف مواد کم چربی و کالری، غنی از میوه ها، سبزیجات و غلات کامل است و بر روی غذاهای طبیعی به جای غذاهای فرآوری شده، تمرکز دارد. اگر چه که این دستورات غذایی مشابه، برای مردان مبتلا به سرطان پروستات اعمال می شود، اما رژیم غذایی شما و طریقه درست کردن غذا ممکن است بعد از تشخیص بیماری، خیلی برای سلامتی شما اهمیت داشته باشد. در این مقاله از بخش تغذیه و بیماری های دکتر سلام، رژیم غذایی مناسب برای این بیماری را معرفی خواهیم کرد.

    رژیم غذایی برای سرطان پروستات چگونه است؟

    طبق گفته منابعی مانند دانشگاه کالیفرنیا در سانفرانسیسکو، حقیقتا هیچ رژیم خاصی به پیشگیری یا درمان سرطان پروستات کمک نمی کند. با این حال ، تغذیه خوب، ممکن است با کاهش خطر ابتلا به سرطان، در ارتباط باشد و همچنین خطر پیشرفت به بیماری، بعداز تشخیص کاهش یابد.



    با این حال، تحقیقات هنوز در مورد اینکه آیا رژیم غذایی واقعا می تواند خطر ابتلا به این سرطان را تحت تاثیر قرار دهد یا نه، ادامه دارد. استیون کانفیلد، رئیس بخش اورولوژی موسسه پزشکی مک گاورن در مرکز بهداشت دانشگاه تگزاس در هوستون، می گوید: با اینکه مطالعات بسیاری در مورد رژیم های خاص برای سرطان پروستات انجام گرفته است، اما خیلی روشن و دقیق نیستند. او می گوید: “متاسفانه، هیچ یک از آنها هیچ نشانه ای از پیشگیری را واقعا نشان نمی دهند. اما او اضافه می کند آنچه که برای سلامتی قلب شما مناسب است، برای پروستات نیز مناسب می باشد.

    مرکز سرطان UCSF، رژیم غذایی را برای این سرطان پیشنهاد می کند که شامل مصرف زیادی از انواع مختلف سبزیجات و دانه های کامل است. منابع سالم پروتئین مانند لوبیا، ماهی و مرغ بدون پوست و چربی های سالم از جمله روغن زیتون، آجیل و آووکادو نیز توصیه می شود.

    اگر این نوع رژیم غذایی توصیه هایی شبیه به رژیم غذایی مدیترانه ای داشته باشد، حدس شما درست است: شواهدی وجود دارد که نشان می دهد این برنامه غذایی، به کاهش خطر ابتلا به این سرطان کمک می کند. اکثر این دستورات غذایی بر روی مردانی که مرحله 1 یا 2 سرطان پروستات در آنها تشخیص داده شده است، انجام می شود.



    فواید خوردن میوه ها و سبزیجات بر سرطان پروستات

    حداقل 5 وعده در روز، میوه و سبزیجات مصرف کنید. سبزیجاتی که از خانواده کلم هستند مانند کلم بروکلی، گل کلم و کلم. همچنین میوه هایی سرشار از آنتی اکسیدان مانند انواع توت ها، گیلاس، آلو ، انگور قرمز و آلو سیاه.

    گزینه سالم دیگری که برای مبتلایان به این سرطان مناسب می باشد، خوردن گوجه فرنگی پخته است. گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدانی قوی به نام لیکوپن می باشد که زمانی که گوجه فرنگی پخته می شود، بدن به راحتی می تواند آن را جذب کند.

    UCSF پیشنهاد می کند که هر روز و حداقل 5 وعده و بهتر است 10 وعده، انواع میوه و سبزیجات، مصرف شود. یک وعده چیست؟ یک وعده شامل نصف فنجان میوه یا سبزیجات، یک فنجان سبزیجات خام دارای برگ سبز یا یک چهارم میوه یا سبزیجات خشک شده می باشد.

    سویا

    سویا غنی از فیتواستروژن ها (phytoestrogens) است، که برخی از مطالعات ادعا می کند که این ماده از انواع خاصی از سرطان از جمله سرطان پروستات جلوگیری می کند. حبوباتی مانند لوبیا، بادام زمینی و عدس، حاوی ترکیبات گیاهی فعال شناخته شده به عنوان فیتواستروژن هستند. ایسفلاوون ها یک فیتواستروژن هستند. آنها ممکن است حاوی خواص ضد سرطان باشند. این ماده می تواند رشد تومور را در سلول های سرطانی پروستات مهار کند.

    انار در رژیم غذایی سرطان پروستات

    دانشمندان ادعا می کنند که انارها پر از آنتی اکسیدان هستند که سلول های سرطانی پروستات را هدف قرار می دهند. چای سبز و انار یک منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است. این میوه به عنوان یک معجزه در جلوگیری از بیماری های مزمن مرتبط با تنش های مرتبط با اکسیداتیو مطرح شده است.



    آجیل برزیلی

    برخی از مطالعات گزارش داده اند که آجیل برزیلی حاوی سلنیوم است که ممکن است برای از بین بردن سلول های سرطانی پروستات مفید باشد. سایر غذاهایی حاوی سلنیوم، ماهی تن، گوشت گاو، مرغ و اسفناج می باشند. سلنیوم همچنین ممکن است نقش مهمی در بهبود سرطان داشته باشد. مطالعات حیوانی و اپیدمیولوژیک نشان داده است که ممکن است رابـ ـطه معکوسی بین مکمل های حاوی سلنیوم و خطر ابتلا به سرطان وجود داشته باشد.

    جایگزین کردن ماهی و گیاهان به جای گوشت

    همه مبتلایان به سرطان، از جمله افرادی که به این سرطان مبتلا هستند، رژیم غذایی گیاهی فواید زیادی برایشان به همراه دارد. پروتئین را نیز می توانید از لوبیا، آجیل، تخم کتان و محصولات لبنی کم چرب به دست بیاورید.

    گوشت گاو، گوشت بره و گوشت گوسفند را کمتر مصرف کنید. مقاله ای در مجله انجمن پزشکی آمریکا در تاریخ ژوئیه 2013 نشان می دهد که بین مرگ و هر دلیلی که باعث تشخیص این سرطان شده و مصرف چربی های اشباع شده از محصولات گوشتی و لبنی، رابـ ـطه ای وجود دارد. علاوه بر این، کار عاقلانه این است که مصرف گوشت قرمز، شیر کامل و دیگر محصولات لبنی مانند کره، سس مایونز و سس های سالاد را کم کرده و یا کلا کنار بگذارید در عوض، چاشنی هایی مانند آب لیمو، سرکه بالزامیک و سالسا را به سالاد اضافه کنید. همچنین، مصرف پنیر را نیز کنار بگذارید.

    اگر ماهی جزو اصلی رژیم غذایی شما محسوب نمی شود، این نکته را در نظر بگیرید که مردانی که از ماهی های آب سرد زیاد مصرف می کنند خطر ابتلا به این سرطان، در آنها کاهش می یابد. طبق یک مطالعه منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی در نوامبر 2010 ، افرادی که در رژیم غذایی خود، ماهی زیادی مصرف می کنند، 44 درصد احتمال ابتلا به این سرطان متاستاتیک را کاهش می دهند و 63 درصد کمتر احتمال دارد که بر اثر این بیماری، فوت کنند. ماهی هایی که حاوی اسید چرب امگا-3 هستند شامل ماهی قزل آلا، کنسرو ماهی تن سفید، ساردین، ماهی قزل آلای گیاهی و ماهی خال مخالی می باشند.



    پیشگیری از سرطان پروستات با استفاده از روغن های سالم و روش های پخت و پز سبک تر

    از روغن های سالم تر و سبک تر برای پخت و پز استفاده کنید. برای پختن غذا، به جای روغن های اشباع شده مانند کره یا روغن های گیاهی، از روغن کانولا یا زیتون استفاده کنید. درباره چگونگی پخت مواد غذایی هم از روش های پختی که روغن کمی لازم دارند استفاده کنید مانند کباب کردن یا پختن به جای سرخ کردن.

    کباب کردن

    گریل کردن گوشت با دمای بالا، باعث تولید ماده ای سرطان زا به نام PhIP می شود. اگر می خواهید گوشت را روی کباب پز آماده کنید، گوشت را کمتر بر روی زغال بچرخانید.

    نیازهای رژیم غذایی افراد مبتلا به سرطان پروستات را چگونه بر آورده کنیم؟

    در حالی که این توصیه های متداول، رژیم غذایی سالمی را تضمین می کنند، اما می توانید با اینکه کدام غذاها را انتخاب کرده و چگونه آنها را آماده کنید تا غذای شما ظاهر خوب و طعم خوش آیندی داشته باشد و همچنین نیازهای غذایی شما را برآورده کند، خود را سرگرم کنید.

    جلوگیری از کاهش وزن

    اگر اشتها و وزن خود را از دست می دهید، راجع به چیزی که می پزید و نحوه تهیه آن، دوباره فکر کنید. تجربه پخت غذا با چاشنی های مختلف، طعم متفاوت و بهتری به غذا می دهند و یا با اضافه کردن سس ها و گیاهان به برخی از طعم ها، مزه آنها را عوض کنید و با موادی که کالری بالایی دارند غذا تهیه کنید تا مجبور نباشید برای به دست آوردن کالری بیشتر، وعده های غذایی بیشتری بخورید.

    مدیریت مصرف فیبر برای درمان اسهال

    در بعضی مردان که تحت تابش خارجی پرتو برای درمان این سرطان قرار می گیرند، عوارضی مانند مدفوع شل، خونریزی از مقعد و از دست دادن کنترل حرکات روده مشاهده می شود. مواد غذایی مختلفی برای کمک به این حالت وجود دارند. غذاهای غنی از فیبر مانند غلات کامل، میوه ها و سبزیجات. بنیاد سرطان پروستات می گوید که با مصرف فیبر، نوعی تعادل به وجود می آید اما توصیه می کند از خوردن غذاهایی که ممکن است باعث تحـریـ*ک معده شوند پرهیز کنید زیرا شما برای جلوگیری از یبوست، باید از مواد غذایی سرشار از فیبر استفاده کنید.



    آیا برای سرطان پروستات نیازی به مصرف مکمل های غذایی هست؟ احتمالا خیر

    دکتر چان می گوید: “یکی از پیشرفت هایی که در 5 تا 10 سال اخیر صورت گرفته، نشان می دهد که تک تک مکمل ها، بعید به نظر می رسند که خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهند.

    او متذکر می شود که هیچ مدرکی مبنی بر اینکه سلنیوم یا مکمل های ویتامین E قادر به پیشگیری از این سرطان هستند، وجود ندارد. علاوه بر این، در ماه دسامبر 2014، مجله ای از موسسه ملی سرطان، نتایج مطالعه ای ازUCSF را منتشر کرد که خطر مرگ بر اثر سرطان پروستات در مردانی که از مکمل های غذایی سلنیوم پس از تشخیص بیماری، استفاده کرده اند، بیشتر است.

    نکته پایانی

    طبخ غذاهای سالم، متعادل و غذاهایی که باعث سلامتی قلب شده و شامل تمام غذاهای کامل می شوند، بهترین راهی است که میتوان پیش روی مردی که این سرطان را دارد، قرار داد.
     
  2. ραяαѕтσσ

    ραяαѕтσσ کاربر ویژه عضو انجمن

    1,744
    12,056
    امتیاز:
    696
    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/16
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    محصل
    محل سکونت:
    تهران
    مسمومیت غذایی زمانی اتفاق می افتد که مردم مواد غذایی را که با باکتری های مضر، انگل ها، ویروس ها یا سموم آلوده شده اند، مصرف کنند. مسمومیت غذایی همچنین به عنوان بیماری غذا نیز شناخته می شود، این بیماری میتواند منشاء علائم زیادی باشد، که به طور معمول شامل: دردهای معده، اسهال، استفراغ، حالت تهوع و از دست دادن اشتها می باشد. زنان باردار، بچه های کوچک، سالمندان و افراد مبتلا به بیماری های مزمن، دارای افزایش خطر بیشتری برای ابتلا به مسمومیت غذایی هستند. با بخش تغذیه دکتر سلام همراه ما باشید.

    احتمال مسمومیت غذایی با این غذاها

    بعضی از مواد غذایی نسبت به سایر مواد، بیشتر احتمال دارد باعث مسمومیت غذایی شوند، به ویژه اگر به طریقه نادرستی ذخیره، آماده یا پخته شوند. در اینجا 9 غذا معرفی می شود که احتمال مسمومیت غذایی آنها بالاتر است:



    1- مسمومیت غذایی با ماکیان

    انواع ماکیان مانند مرغ، اردک و بوقلمون که خام یا نیم پز باشند، دارای خطر بالایی برای ایجاد مسمومیت غذایی هستند. این عمدتا به دلیل دو نوع باکتری، کمپیلوباکتر و سالمونلا است که معمولا در روده ها و پر و بال این پرندگان یافت می شود. این باکتری ها در طی فرایند کشتار اغلب گوشت ماکیان تازه را آلوده می کنند و می توانند تا زمان پخت و پز زنده بمانند.

    در واقع، تحقیقاتی از بریتانیا، ایالات متحده آمریکا و ایرلند نشان داد که 41 تا 84 درصد مرغ خامی که در سوپرمارکت ها برای فروش موجود بود، با باکتری های کمپیلوباکتر و 4-5 درصد آنها با سالمونلا آلوده بودند.

    میزان آلودگی کمپیلوباکتر در گوشت خام بوقلمون کمی پایین تر و تقریبا در محدوده 56- 14 درصد بود، در حالی که میزان آلودگی گوشت اردک خام 36 درصد بود.

    خبر خوب این است که اگرچه این باکتری های مضر می توانند در ماکیان خام زنده بمانند، اما وقتی که گوشت به طور کامل پخته شود، آنها کاملا حذف می شوند. برای کاهش خطر، اطمینان حاصل کنید که گوشت ماکیان به طور کامل پخته شده است، گوشت خام را نشویید و اطمینان حاصل کنید که گوشت خام در تماس با ظروف، سطوح آشپزخانه، تخته های برش و سایر غذاها نیست، زیرا ممکن است منجر به آلودگی متقابل شود.

    2- سبزیجات و برگهای سبز

    سبزیجات و برگ های سبز، یک منبع مشترک مسمومیت غذایی هستند، به خصوص هنگامی که خام خورده می شوند. در واقع، میوه ها و سبزیجات به خصوص کاهو، اسفناج، کلم، کرفس و گوجه فرنگی موجب شیوع شماری از مسمومیت های غذایی می شوند. سبزیجات و برگ های سبز، می توانند با باکتری های مضری مانند E.coli، Salmonella و Listeria آلوده شوند. این می تواند در مراحل مختلفی از زنجیره تولید و توزیع رخ دهد.

    آلودگی می تواند از آب آلوده و فاضلاب کثیف ناشی شود که می تواند در خاکی که میوه ها و سبزیجات در آن رشد می کنند، عبور کند. علاوه براین می تواند از تجهیزات پردازشی آلوده و شیوه های غیر بهداشتی آماده سازی مواد غذایی نیز رخ دهد. برگ های سبز به خصوص خطرناک هستند، زیرا اغلب خام مصرف می شوند. در واقع، بین سال های 1973 و 2012، درحدود 85 درصد از شیوع مسمومیت غذایی در ایالات متحده، ناشی از مصرف برگهای سبزی مانند کلم، کلم پیچ، کاهو و اسفناج در یک رستوران یا کیترینگ های غذایی بود.

    برای به حداقل رساندن خطر، همیشه قبل از تهیه سالاد، به طور کامل این برگها را بشویید. کیسه های مخلوط سالاد آماده را که حاوی برگ های خراب و مرطوب است خریداری نکرده و از تهیه سالاد با برگهایی که در دمای اتاق رها شده اند، خودداری کنید.

    3- مسمومیت غذایی با ماهی و حلزون

    ماهی و حلزون یک منبع شایع مسمومیت غذایی هستند. ماهی که در دمای مناسب نگهداری نشده است، خطر بالایی برای آلوده شدن با هیستامین، سمی تولید شده توسط باکتری ها در ماهی را دارا می باشد. هیستامین در دمای معمولی پخت و پز نابود نمی شود و در نتیجه یک نوع مسمومیت غذایی به نام مسمومیت scombroid به وجود می آید. این باعث می شود طیف وسیعی از علائم از جمله تهوع، خس خس کردن و تورم صورت و زبان بروز کند.

    یکی دیگر از مسمومیت های غذایی ناشی از ماهی آلوده، مسمومیت ماهی سیگواترا (CFP) است. این ناشی از سمی به نام ciguatoxin است که بیشتر در آبهای گرم مناطق گرمسیری دیده میشود. طبق برآوردها، حداقل 10000 تا 50000 نفر که در مناطق گرمسیری زندگی می کنند و یا از آن بازدید می کنند، هر ساله به CFP مبتلا می شوند. مانند هیستامین، این سم نیز از طریق پخت معمولی نابود نمی شود و بنابراین سموم مضر پس از پخت و پز نیز وجود دارد.

    صدف هایی مانند حلزون، صدف دو کفه ای، oysters و حلزون اسکالوپ نیز خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را به همراه دارد. جلبکهایی که از طریق صدف ها مصرف میشوند، باعث تولید بسیاری از سموم میشوند و این می تواند در گوشت حلزون نیز ظاهر شود، و زمانی که انسان آن را مصرف کند، باعث مسمومیت او نیز می شود. حلزون های خریداری شده از فروشگاهها معمولا برای خوردن ایمن است. با این وجود، حلزون های گرفته شده از مناطقی که نظارتی بر آنها نمیشود، ممکن است به دلیل آلودگی ناشی از فاضلاب، فاضلاب های تخلیه ای و مخازن آلوده، ایمن نباشد.

    برای کاهش خطر ابتلا، غذاهای دریایی خود را از فروشگاه های معتبر خریداری کرده و حتما قبل از پختن، آن را در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. اطمینان حاصل کنید که ماهی کاملا پخته و سرخ شده است، و حلزون ها، صدف های دو کفه ای و oysters ها را آنقدر بپزید تا پوسته آنها باز شود. آنها را که قبل از پخت، پوسته آنها باز شده باشد، دور بیندازید.

    4- برنج

    برنج یکی از قدیمی ترین دانه های غلات و غذای اصلی بیش از نیمی از جمعیت جهان است. با این حال، زمانی که به مسمومیت غذایی می رسد، یک غذای پر خطر است. برنج نپخته، می تواند با اسپور های Bacillus cereus، یک باکتری که تولید سموم می کند و باعث مسمومیت غذایی میشود، آلوده شود.

    این اسپور ها می توانند در شرایط خشک زندگی کنند. به عنوان مثال، آنها قادر هستند تا در یک بسته بندی از برنج نپخته موجود در انباری شما، زنده بمانند. آنها همچنین می توانند در روند پخت و پز زنده بمانند. اگر برنج پخته در دمای اتاق رها شود، این اسپور ها در باکتری ها رشد می کنند و در محیط گرم و مرطوب شروع به تکثیر و زاد و ولد می کنند. هر چه برنج به مدت بیشتری در دمای اتاق رها شود، احتمال سالم نبودن آن برای خوردن بیشتر می شود.

    به منظور کاهش خطر ابتلا به این ویروس، آن را کاملا بپزید و به محض این که پخته شد، برنج را در یخچال نگه دارید. هنگامی می خواهید برنج پخته شده را دوباره بخورید، اطمینان حاصل کنید که کاملا گرم شود و سپس آن را بخورید.



    5- گوشت های دودی

    گوشت های دودی شامل گوشت ژامبون، بیکن، سالامی و هات داگ می تواند منبع مسمومیت غذایی باشد. آنها می توانند در مراحل مختلف پردازش و تولید، با باکتری های مضری شامل لیستریا و استافیلوکوک اورئوس آلوده شوند. آلودگی می تواند به طور مستقیم بوسیله تماس با گوشت خام آلوده یا به وسیله رعایت بهداشت ضعیف توسط کارکنان صنایع غذایی، شیوه های تمیز کردن ضعیف گوشت و آلودگی متقابل از تجهیزات غیر بهداشتی مانند تیغه برش رخ دهد.

    میزان گزارش شده از لیستریا در گوشت گاو دودی بریده شده، بوقلمون، مرغ، ژامبون و مغز در حدود 6-0٪ می باشد. از میان تمام مرگ و میرهای ناشی از مواد غذایی آلوده به لستریا، 83 درصد توسط گوشت دودی بریده شده و بسته بندی شده در پیشخوان ایجاد شده است، در حالی که 17 درصد آنها ناشی از محصولات گوشتی بسته بندی شده آماده توسط دستگاه ایجاد شده است.

    مهم است که توجه داشته باشیم که اگر این گوشتها به صورت درستی بسته بندی نشده یا پخته نشوند، همه آنها خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را در بر میگیرند.

    هات داگ، گوشت خرد شده، سوسیس و بیکن باید کاملا پخته شوند و باید بلافاصله بعد از پخت مصرف شوند. گوشتی که برای نهار قطعه شده، باید تا زمان آماده کردن برای پخت و پز، در یخچال نگهداری شود.

    6- مسمومیت غذایی با لبنیات غیر پاستوریزه

    پاستوریزاسیون، فرآیند حرارت دادن مایع یا غذا برای کشتن میکروارگانیسم های مضر آن است. تولید کنندگان مواد غذایی، محصولات لبنی شامل شیر و پنیر را پاستوریزه می کنند تا آنها را برای مصرف ایمن سازند. عمل پاستوریزاسیون، باکتری ها و انگل های مضری مانند Brucella، Campylobacter،Cryptosporidium ، E. coli، Listeria و Salmonella را از بین می برد. در واقع، در 20 ایالت از ایالات متحده، فروش شیر و محصولات لبنی پاستوریزه نشده غیرقانونی است. بین سال های 1993 و 2006 بیش از 1500 مورد مسمومیت غذایی، 202 مورد بستری در بیمارستان و دو مورد مرگ، به علت نوشیدن شیر یا خوردن پنیر ساخته شده از شیر غیر- پاستوریزه در ایالات متحده وجود داشت.

    علاوه بر این، احتمال مسمومیت غذایی ناشی از شیر غیر پاستوریزه نسبت به محصولات لبنی پاستوریزه، حداقل 150 بار بیشتر بوده و 13 بار بیشتر نیاز به بستری شدن در بیمارستان دارد. برای به حداقل رساندن خطر ابتلا به مسمومیت غذایی ناشی از لبنیات غیر پاستوریزه، فقط محصولات لبنی پاستوریزه شده را خریداری کنید. تمام فرآورده های لبنی را در دمای زیر 40 درجه فارنهایت (5 درجه سانتیگراد) نگهداری کنید ومحصولات لبنی تاریخ مصرف گذشته را دور بریزید.

    7- تخم مرغ

    با آن که تخم مرغ ها، فوق العاده مغذی و همه کاره هستند، زمانی که آنها خام بوده یا خوب پخته نشده باشند، می توانند منبع مسمومیت غذایی باشند. این به این دلیل است که تخم مرغ می تواند حامل باکتری سالمونلا باشد، که می تواند هم پوسته تخم مرغ و هم داخل تخم مرغ را آلوده کند. در دهه 1970 و 1980، تخم های آلوده منبع اصلی مسمومیت با سالمونلا در ایالات متحده بود. خبر خوب این است که از سال 1990 در پردازش و تولید تخم مرغ بهبودی صورت گرفت که باعث کم شدن شیوع سالمونلا شد.

    با این حال، طبق گزارش اداره غذا و داروی آمریکا (FDA)، هر ساله تخم مرغ های آلوده به سالمونلا، حدود 79000 مورد مسمومیت غذایی و 30 مورد مرگ و میر را ایجاد می کند. برای کاهش خطر ، تخم مرغ هایی را که همراه با پوسته ترک خورده یا کثیف است، استفاده نکنید. اگر در دستورالعملی برای پخت غذا، از تخم مرغ خام یا نیم پز نام بـرده می شود، تا آنجا که میتوانید سعی کنید تا از تخم مرغ پاستوریزه استفاده کنید.



    8- میوه

    شماری از محصولات مرتبط با میوه مانند انواع توت ها، ملون ها و سالادهای میوه نیمه آماده، با مسمومیت های غذایی در ارتباط هستند. میوه هایی که بر روی زمین رشد می کنند مانند طالبی (گرمک)، هندوانه و خربزه قندک، دارای خطر زیادی برای ابتلا به مسمومیت غذایی ناشی از باکتری های لیستریا هستند که می توانند در پوست آن رشد کرده و به گوشت آن گسترش پیدا کنند.

    بین سال های 1973 و 2011، در حدود 34 مورد شیوع مسمومیت غذایی مرتبط با خربزه در ایالات متحده گزارش شده بود. نتیجه آن 3602 مورد بیماری گزارش شده، 322 مورد بستری در بیمارستان و 46 مورد مرگ و میر را به دنبال داشت. 56% از مسمومیت ها مربوط به گرمک و طالبی، 38% مربوط به هندوانه و 6% مربوط به خربزه قندک بود.

    طالبی به دلیل پوست خشن و مشبک آن، یک میوه مخصوص با ریسک بالا است ، که حفاظت از لیستریا و دیگر باکتری ها را تامین می کند. این باعث می شود که حتی با تمیز کردن پوست آن نیز، مشکل بتوان همه باکتری ها را کاملا حذف کرد.

    توت های تازه و یخ زده از جمله تمشک، توت سیاه، توت فرنگی و بلو بری نیز یک منبع مشترک از مسمومیت غذایی ناشی از ویروس ها و باکتری های مضر، به ویژه ویروس هپاتیت A میباشد. دلایل اصلی آلودگی توت، شامل رشد با آب آلوده، شیوه های بهداشتی نامناسب جمع آوری توت ها و آلودگی با انواع توت های آلوده در طی عمل پردازش کردن آنها.

    شستن میوه ها قبل از مصرف آنها میتواند ریسک ابتلا را کاهش دهد، همانطور که پختن آنها نیز همین کار را می کند. اگر میخواهید خربزه بخورید، پوست آن را کاملا شستشو دهید. به محض این که میوه را برش زدید، آن را بخورید و یا آن را در یخچال بگذارید. از خوردن سالاد های میوه که از قبل بسته بندی شده و در یخچال نگهداری نشده اند خودداری کنید.

    9- با جوانه ها

    جوانه های خام از هر نوع، شامل یونجه، آفتابگردان، لوبیا و شبدر، به عنوان یک خطر بالقوه برای مسمومیت غذایی درنظر گرفته می شوند. این عمدتا به دلیل حضور باکتریها از جمله سالمونلا، E. coli و Listeria است.

    دانه ها برای این که جوانه زده و رشد کنند، نیاز به شرایط گرم، مرطوب و مواد مغذی دارند. این شرایط برای رشد سریع باکتری ها ایده آل است. از سال 1998 تا 2010، درحدود 33 مورد شیوع مسمومیت غذایی ناشی از جوانه های بذر و لوبیا در ایالات متحده ثبت شد و گزارش شده است که بر 1330 نفر تاثیر گذاشته است. در سال 2014، جوانه های لوبیای آلوده با باکتری سالمونلا باعث مسمومیت غذایی در 115 نفر شد، که یک چهارم آنها در بیمارستان بستری شدند.

    FDA توصیه می کند که زنان باردار از مصرف هر نوع جوانه خام خودداری کنند. این به این دلیل است که زنان باردار به طور خاص نسبت به اثرات باکتری های مضر آسیب پذیر هستند. خوشبختانه، پختن جوانه ها کمک می کند تا هر گونه میکروارگانیسم مضر از بین رفته و خطر مسمومیت غذایی را کاهش دهد.

    چگونگی کاهش خطر ابتلا به مسمومیت غذایی

    در اینجا چند نکته ساده برای به حداقل رساندن خطر ابتلا به مسمومیت غذایی وجود دارد:

    تمرین کردن بهداشت خوب: قبل از آماده سازی غذا، دستان خود را با صابون و آب گرم بشویید. همیشه دست های خود را بلافاصله پس از دست زدن به گوشت خام و مرغ بشویید.

    اجتناب از شستن گوشت و مرغ خام: این عمل باکتری ها را نمی کشد؛ فقط آن را به مواد غذایی دیگر، ظروف پخت و پز و سطوح آشپزخانه گسترش می دهد.

    اجتناب از آلودگی متقابل: بخصوص برای گوشت خام و مرغ، از تخته و چاقوی برش جداگانه استفاده کنید.

    تاریخ استفاده را نادیده نگیرید: به دلایل بهداشتی و ایمنی، غذاهای تاریخ مصرف گذشته نباید خورده شوند. به طور منظم مصرف به روز غذاها را بررسی کنید و پس از گذشتن تاریخ مصرف آن، حتی اگر غذا خوب به نظر می رسد و بوی خوبی دارد، آن را دور بیندازید.

    گوشت را به طور کامل بپزید: اطمینان حاصل کنید که گوشت، سوسیس و ماکیان به طور کامل مغز پخت شوند. عصاره آنها باید بعد از پخت و پز شفاف باشد.

    شستشوی محصولات تازه: حتی اگر سبزیجات، میوه ها و برگهای سبز شما از قبل بسته بندی شده باشد، قبل از خوردن، آنها را بشویید.

    غذا را در یک دمای سالم نگه دارید: دمای 40-140 درجه فارنهایت (5-60 درجه سانتیگراد) یک دمای ایده آل برای رشد باکتری ها است. آنها را در دمای اتاق نگهداری نکنید. در عوض، آنها را در یخچال بگذارید.

    کلام آخر

    مسمومیت غذایی یک بیماری ناشی از مصرف غذای آلوده به باکتری، ویروس یا سم است. این میتواند منجر به طیف وسیعی از علائم مانند گرفتگی معده، اسهال، استفراغ و حتی مرگ شود. ماکیان، غذاهای دریایی، گوشتت دودی، تخم مرغ، لبنیات غیر پاستوریزه، برنج، میوه ها و سبزیجات، خطر ابتلا به مسمومیت غذایی را بالا می برند، به ویژه هنگامی که آنها ذخیره نشده، آماده نبوده و به درستی پخته نشده اند. برای به حداقل رساندن خطر خود، نکات ساده ذکر شده در بالا را دنبال کنید تا اطمینان حاصل کنید که هنگام خرید، لمس کردن و تهیه این غذاها مراقبت ویژه ای را انجام داده اید.
     
    o_O°"raha¨°o_O از این پست تشکر کرده است.
  3. ραяαѕтσσ

    ραяαѕтσσ کاربر ویژه عضو انجمن

    1,744
    12,056
    امتیاز:
    696
    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/16
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    محصل
    محل سکونت:
    تهران
    تردیدی نیست که بسیاری از شما درباره رژیم سوانک در رابـ ـطه با بیماری ام اس ، چیزهایی شنیده باشید. یکی از شایع ترین رژیم های غذایی و مکملی برای مدیریت بیماری به شمار می رود. رژیم سوانک برای بیماری ام اس، شامل یک رژیم غذایی کم چربی است که بر روی مصرف دانه ها، میوه ها، سبزیجات و پروتئین های کم چربی، تأکید دارد. در این مقاله از بخش تغذیهدکتر سلام به شما می گوییم که چه تغذیه ای برای این بیماران مناسب است و چه غذاهایی نامناسب. با ما همراه باشید.

    بیماری ام اس و رژیم غذایی مناسب آن

    خوردن غذای سالم و مغذی بخشی مهم از داشتن احساس خوب و مدیریت علائم مولتیپل اسکلروزیس یا همان MS است. در فرایند سیستم ایمنی بدن، این سیستم به سیستم عصبی مرکزی حمله می کند، سیگنال های عصبی را مسدود یا قطع می کند و باعث نشانه هایی از جمله موارد زیر می شود:

    خستگی
    بی حسی
    مشکلات حرکتی
    اختلال عملکرد مثانه و روده
    مشکلات بینایی
    هنگامی که با این علائم سرو کار دارید، رژیم غذایی شما بسیار مهم است. مطالعه کنید تا متوجه شوید که کدام غذاها ممکن است به شما کمک کند یا به وضعیت شما آسیب بیشتری برسانند.



    منشا و خاستگاه بیماری ام اس

    دکتر سوانک، متخصص مغز و اعصاب، پس از بررسی های جغرافیایی و اپیدمیولوژی بیماری ام اس ، به این نتیجه رسید که رژیم غذایی در بروز ام اس نقش دارد. به عنوان مثال، ام اس، در ایالات متحده، اروپا، کانادا و استرالیا بسیار شایع تر از سایر نقاط جهان مانند آسیا و آفریقا است. در این کشورها که درجه شیوع ام اس بسیار بالاست، رژیم های غذایی افراد، چربی زیادی دارد، مخصوصا از نوع اشباع شده.

    علاوه بر این، دکتر سوانک متوجه این نکته شد که افرادی که در کشور نروژ و در جوامعی زندگی می کنند که ماهیگیری در آنجا رواج دارد (ماهی بخش عمده ای از رژیم غذایی آنها را تشکیل می دهد)، 8 برابر کمتر از کسانی که در مناطق کوهستانی زندگی می کنند، دچار ام اس می شوند زیرا غذای اصلی افراد این مناطق، گوشت می باشد.

    گذشته از این ها، دکتر سوانک به ذکر این نکته می پردازد که پس از صرف یک وعده غذایی پر چرب، سلول های خون انسان به یکدیگر چسبیده و توده ای را به وجود می آورند که از گردش خون در مویرگ ها جلوگیری می کند. فرضیه او این بود که این توده های سلولی، باعث انسداد عروق خونی کوچکی می شوند که وظیفه خون رسانی به مغز را دارند و این حالت، منجر به التهاب و ضایعات در سیستم عصبی مرکزی می شود.

    طبق نظریه او، اگر مصرف چربی مخصوصا چربی های اشباع شده را کنار بگذارید، قادر به از بین بردن این توده های سلول های خونی می شوید. توده های کمتر یعنی انسداد کمتر و در نتیجه التهاب کمتر و به این معنی که از نظر تئوری، در ایجاد آسیب های ام اس، توفقی ایجاد شده است.

    دکتر سوانک تحقیقاتش را در اواسط دهه 1950 آغاز کرد و 25 نفر که بیماری ام اس داشتند را با یک رژیم غذایی کم چرب، مورد تحقیق قرار داد. شش نفر از این افراد از تحقیق خارج شدند و پنج نفر دیگر فوت کردند. 19 نفر که در این رژیم غذایی باقی ماندند، در عبور از این تحقیق، دچار ضعف و سستی نشدند.

    او این تحقیقات را به مدت 34 سال و با یک گروه 144 نفری مبتلا به ام اس نیز انجام داد و به نتایج بسیار خوبی همانند نتایج تحقیقات قبلی دست یافت. 95درصد از افرادی که این رژیم غذایی را رعایت کردند، 20 گرم یا کمتر از چربی اشباع شده در روز مصرف می کردند و در نهایت پیشرفت ضعیفی را نشان ندادند.

    پس از 34 سال، میزان مرگ و میر در این گروه، در مقایسه با گروهی که رژیم غذایی پر چرب داشتند و میزان مرگ آنها بیشتر از 80 درصد بود، میزان مرگ و میر، 31 درصد بود. این نشان دهنده چه چیزی می باشد؟ نشان دهنده این است که رژیم غذایی نه تنها از پیشرفت ام اس و دلایل مربوط به مرگ و میر ناشی از این بیماری، از افراد محافظت می کند، بلکه از دیگر بیماری هایی که به نوع سبک زندگی مربوط می باشد، جلوگیری می کند.



    قوانین اصلی رژیم غذایی سوانک

    در اینجا چند دستورالعمل اصلی در رابـ ـطه با رژیم سوانک را ارائه می کنیم. اگر دقت داشته باشید، تمام این دستورات،خیلی خوب بر میزان دریافت چربی، تمرکز کرده اند. همانطور که با برنامه غذایی پیش می روید، متوجه می شوید که رژیم سوانک بسیار ساده است به جای اینکه به آن به چشم یک رژیم غذایی نگاه کنید، بیشتر به عنوان یک سبک زندگی آن را در نظر بگیرید، یعنی این که مجبور نیستید وعده های غذایی خود را اندازه بگیرید یا غذای خاصی را مصرف کنید. در عوض، باید به طور اساسی، مصرف چربی و گوشت را کنار بگذارید.

    روغن ها در رژیم بیماری ام اس

    مصرف روغن مخصوصا چربی های غیر اشباع را به میزان 20 تا 50 گرم در روز، محدود کنید.

    چربی های اشباع

    بیشتر از 15 گرم از چربی های اشباع شده را در روز مصرف نکنید. با این حال، تمام چربی ها را از رژیم خود حذف نکنید. اسیدهای چرب غیر اشباع برای سلامت مغز و سلول ها مهم هستند. آنها حاوی امگا 3 و ویتامین D هستند که ممکن است اثر محافظتی روی MS داشته باشند. غذاهای حاوی ویتامین D و امگا 3 شامل ماهی های چرب مانند ماهی آزاد، ماهی تن و ماهی خال مخالی هستند.

    گوشت قرمز

    در طول سال اول، گوشت قرمز مصرف نکنید. بعد از یک سال، مجاز به مصرف 3 اونس گوشت قرمز در هفته خواهید بود.

    لبنیات در رژیم بیماری ام اس

    هر نوع محصول لبنی نمی تواند حاوی بیش از 1 درصد کره باشد. واضح است که این موضوع شامل کره نیز می شود. مصرف هر محصول لبنی با هر نوع چربی اشباع شده، باید به دو وعده در روز محدود شود. با این حال، مصرف محصولات لبنی بدون چربی به هر میزانی که بخواهید، می توانید مصرف کنید. مصرف محصولات لبنی مصنوعی مانند مارگارین یا روغن هایی که برای تهیه شیرینی و نان استفاده می شوند، مجاز نیستند.



    غذاهای فرآوری شده

    از مصرف غذاهای فرآوری شده حاوی چربی اشباع شده، پرهیز کنید.

    مکمل ها

    به صورت روزانه مکمل مولتی ویتامین و ماده معدنی همراه با یک کپسول که حاوی 1 قاشق غذاخوری روغن کبد ماهی کاد است را مصرف کنید.

    خوردنی های مجاز در رژیم بیماری ام اس

    ممکن است بخواهید بدانید که مصرف چه نوع مواد غذایی در رژیم سوانک مجاز است. تصورات اشتباهی در مورد این نوع رژیم وجود دارد زیرا آن را نوعی رژیم گیاهخواری یا حتی وگان می دانند در حالی که این گونه نیست. فهرستی از غذاهایی که می توانید بخورید را ارائه می دهیم:

    دانه ها و غلات

    مصرف 4 وعده دانه ها و غلات مجاز است، با این حال مراقب چربی های پنهان در محصولات پخته شده و گرانولا باشید.

    تخم مرغ

    مصرف تخم مرغ مجاز است، اما فراموش نکنید که پنج گرم چربی اشباع شده در زرده تخم مرغ وجود دارد.

    پاستا و برنج

    مصرف این دو ماده غذایی به هر اندازه که بخواهید مجاز می باشد اما پاستای که از غلات کامل تهیه شده و برنج قهوه ای، بهتر هستند.



    گوشت سفید در رژیم بیماری ام اس

    گوشت سفید مرغ یا بوقلمون نیز مجاز می باشد به شرطی که پوست و چربی نداشته باشند.

    میوه ها

    افراد باید حداقل دو وعده میوه را در روز مصرف کنند اما مصرف آووکادو و زیتون را به خاطر چربی، محدود کنید.

    سبزیجات

    مصرف حداقل دو وعده سبزیجات در روز، بخشی از رژیم سوانک می باشد. یک وعده با یک فنجان برابری می کند و در مصرف سبزیجات محدودیتی وجود ندارد.

    ماهی و بیماری ام اس

    تمام ماهی های سفید و نرم تنان صدف دار را میتوان به مقدار نامحدود مصرف کرد. به یاد داشته باشید میزان چربی ماهی های چرب را در برنامه رژیمی خود به حساب بیاورید.

    قهوه

    هر نوع نوشیدنی حاوی کافئین را نباید بیشتر از 3 فنجان در روز بخورید.



    آجیل

    مصرف آجیل و دانه ها خوب هستند، اما باید مقدار مجاز روغن آن را در نظر بگیرید.

    میوه به جای قندهای تصفیه شده

    هیچ شواهد علمی ای نشان نمی دهد که قندهای تصفیه شده با MS در ارتباطند. با این حال، قند تصفیه شده و فرآوری شده بسیار التهاب آفرین است و باید محدود شود. علاوه بر این، حذف غذاهای شیرین به شما کمک می کند تا وزن خود را مدیریت کنید، که این موضوع برای افراد مبتلا به MS بسیار مهم است. غذاهای مملو از قند و کالری و وزن اضافی میتواند اثرات ناشی از MS را افزایش دهد.

    داشتن اضافه وزن نیز ممکن است به مشکلات حرکتی کمک کند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش دهد. خوردن گاه گاه تکه ای از کیک تولد خوب است، اما به طور کلی میوه را به عنوان گزینه ای مناسب برای میان وعده و دسر خود انتخاب کنید. میوه با فیبر بالا، همچنین به برطرف کردن یبوست، که نشانه ی دیگری از MS است، کمک می کند.

    نوشیدنی های غیر مجاز در این رژیم غذایی

    نوشیدنی های حاوی آسپارتام، کافئین و الـ*کـل می تواند مثانه را تحـریـ*ک کند. با توجه به دستورالعمل های تغذیه ای NMSS، اگر علائم MS مربوط به مثانه دارید، بهتر است از این نوشیدنی ها دور بمانید.



    ملاحظات و نکات قابل توجه دیگر در رژیم بیماری ام اس

    منتظر نمانید

    آمارهای دکتر سوانک نشان داد افرادی که بهترین نتایج را از رژیم سوانک دریافت کردند، کسانی بودند که به محض تشخیص این بیماری، این رژیم را در مراحل اولیه بیماری خود، آغاز کردند.

    خودتان را فریب ندهید

    نتایج عجیبی که از این مطالعه به دست آمد نشان داد افرادی که به این رژیم عمل کردند، نسبت به رعایت دستورالعمل ها بسیار سخت گیر بودند. در حقیقت، اعتقاد دکتر سوانک بر این است که حتی افزایش 8 گرم چربی اشباع شده در روز، خطر مرگ ناشی از ام اس را تا 3 برابر افزایش می دهد.

    جامعه پزشکی در مورد رژیم سوانک چه می گوید

    رژیم سوانک توسط انجمن ها، مورد بحث قرار گرفته زیرا معتقدند که این رژیم خیلی جزئی و ناقص است. به گفته این انجمن، تحقیقات اخیر در مورد نقش رژیم غذایی در بیماری ام اس ، به یک بحث داغ تبدیل شده است. به عنوان مثال، اکنون محققان در رابـ ـطه با باکتری روده که بر روی بیماری ام اس تاثیر می گذارد، مطالعه می کنند.

    آنها متوجه شدند که رژیم غذایی غنی حاوی گوشت های پر چرب، باعث بیماری های التهابی مانند ام اس می شوند که در رشد برخی از باکتری های روده نیز نقش دارند. از طرف دیگر، افرادی که رژیم غذایی کم چرب و رژیم غذایی گیاهی دارند، از لحاظ باکتری های روده ای کاملا متفاوت هستند زیرا نوع باکتری روده ای آنها از نوع ضد التهابی می باشد. متخصصین در حال مطالعه محدودیت های کالری و رژیم های غذایی کتوژنیک بر روی بیماری های عصبی مثل ام اس هستند.



    یک خبر خیلی خوب

    روشن است که در مورد نقش رژیم غذایی در ام اس، هنوز به تحقیقات بیشتری نیاز است.داشتن رژیم غذایی، یکی از راه هایی است که از طریق آن می توانید نقش فعالی در بهبودی ام اس داشته باشید.

    از آنجایی که هیچ دستور العمل خاصی برای رژیم سوانک یا رژیم های غذایی دیگر برای افراد مبتلا به ام اس وجود ندارد. داشتن یک رژیم غذایی سالم که دارای کمترین مقدار چربی و فیبر بالایی باشد، برای سلامت کلی شما و بهبود ام اس مفید خواهد بود.
     
    o_O°"raha¨°o_O از این پست تشکر کرده است.
  4. ραяαѕтσσ

    ραяαѕтσσ کاربر ویژه عضو انجمن

    1,744
    12,056
    امتیاز:
    696
    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/16
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    محصل
    محل سکونت:
    تهران
    چگونه رژیم کتوژنیک بگیریم؟+ فواید و برنامه غذایی هفتگی
    احتمالاً تاکنون در بحث های مرتبط با لاغری و کاهش وزن درباره رژیم کتونی یا کتوژنیک شنیده اید. در حال حاضر رژیم کتوژنیک یکی از محبوب ترین رژیم ها در دنیا می باشد. شما با کمک این رژیم می ‌توانید وزن اضافی بدنتان را کاهش داده و سلامتتان را بهبود بخشید. در این مقاله از بخش تغذیه دکتر سلام، ما به شما می‌ گوییم که از چه موادی در این رژیم استفاده کنید و از مصرف کدام خوراکی ها بپرهیزید. علاوه بر این ها یک برنامه هفتگی در انتهای این مقاله برای آشنایی بیشتر با رژیم کتونی آورده شده است.

    اصول رژیم کتوژنیک

    تحقیقات نشان داده است که مصرف این دسته مواد که کربوهیدرات کم اما چربی فراوان دارند می ‌تواند چربی سوزی را تحـریـ*ک کند و در مواردی باعث بهبود دیابت نوع 2 و زوال عقل شود. در رژیم کتوژنیک باید میزان کربوهیدرات دریافتی بسیار کم باشد، در عوض میزان چربی بالایی مصرف شود. میزان پروتئین نیز در این رژیم باید متعادل باشد و از حد مجاز خارج نشود.



    در یک رژیم کتوژنیک میزان ورودی کربوهیدرات روزانه نباید از 50 گرم عبور کند. در این رژیم چربی ها جایگزین کربوهیدرات ها شده و تقریباً 75 درصد کالری روزانه را تامین می کنند. پروتئین ها نیز مسئول تامین 20 درصد کالری می ‌باشند. در نتیجه کربوهیدرات تامین کننده تنها 5 درصد کالری روزانه در این رژیم می ‌باشند.

    این میزان پایین کربوهیدرات، بدن را مجبور می ‌سازد که از سوخت های جایگزین یعنی چربی ها استفاده کند. این اتفاقات در نهایت منجر به کتوزیس می ‌شود. هنگام کتوزیس ، بدن از کتون ها (مولکول هایی که محصول کبد اند و از چربی ها بدست می ‌آیند) به عنوان منبع انرژی جایگزین، استفاده می کند.

    تحقیقات نشان می ‌دهد که رژیم های کتوژنیک بسیار در کاهش وزن موثرتر از رژیم های کم چربی عمل می کنند، هر چند که در بسیاری از رژیم ها از چربی ها بخاطر کالری زیادشان پرهیز می ‌شود. علاوه بر همه این ها، در این رژیم فرد احساس گرسنگی کمتری می کند و در اکثر مواقع سیر است، در نتیجه هنگام کاهش وزن به فرد فشار زیادی وارد نمی ‌شود.

    برنامه غذایی رژیم کتونژنیک

    تغییر عادات همواره سخت است و تغییر رژیم روزانه به رژیم کتوژنیک از این قاعده مستثنی نمی باشد. تمرکز شما باید بر روی کاهش میزان کربوهیدرات دریافتی و افزایش چربی و پروتئین مصرفی باشد. اگر شما می‌ خواهید که در کتوزیس باقی بمانید باید مصرف کربوهیدراتتان را محدود کنید.

    برخی از مردم تنها با مصرف 20 گرم کربوهیدرات در روز به این وضعیت می رسند، در حالی که برخی دیگر با دریافت روزانه بیش از 20 گرم در روز به کتوزیس وارد می ‌شوند. بطور کلی هر چه مصرف کربوهیدراتتان پایین تر باشد، راحت تر وارد کتوزیس می ‌شوید. به همین خاطر مصرف خوراکی های کتوژنیک و پرهیز از غذاهای غنی از کربوهیدرات بهترین راه کاهش وزن در یک رژیم کتوژنیک می باشد.



    خوراکی های مجاز در این رژیم

    اگر می ‌خواهید یک رژیم کتوژنیک را آغاز کنید بهتر است از مواد خوراکی زیر استفاده کنید:

    تخم مرغ: تخم مرغ های ارگانیک یا پرورشی کامل
    طیور: مرغ و بوقلمون
    ماهی: سالمون تازه و شاه ماهی
    گوشت: گوشت گاو، گوزن
    لبنیات پرچرب: ماست، کره و خامه
    پنیر های پرچرب: چدار، موتزارلا، پنیر بز و پنیر خامه ای
    آجیل و خشکبار: بادام، گردو، تخمه کدو، بادام زمینی و تخم کتان
    کره بادام و بادام زمینی
    چربی های سالم: روغن نارگیل، روغن زیتون، روغن آووکادو، کره نارگیل و روغن کنجد
    آووکادو: یک آووکادو کامل را به هر غذایی می‌توان اضافه کرد
    سبزیجات فاقد نشاسته: بروکلی، گوجه، قارچ و فلفل
    چاشنی ها: نمک، فلفل، سرکه، آب لیمو، سبزیجات و ادویه های تازه
    غذاهایی که نباید در رژیم کتوژنیک مصرف شوند

    سعی داشته باشید تا حد ممکن از مصرف کربوهیدرات خودداری کنید. از غذا هایی که در زیر لیست شده اند تا حد ممکن دوری کنید:

    انواع نان و غلات تنوری: نان سفید، نان گندم کامل، کراکر، کوکی و دونات
    خوراکی های قندی و شیرین: شکر، بستنی، چای شیرین و نوشیدنی های ورزشی
    پاستا: اسپاگتی، ماکارونی و نودل
    غلات: گندم، برنج، جو و غلات فرآوری شده
    سبزیجات حاوی نشاسته: سیب زمینی، ذرت، نخود فرنگی و کدو حلوایی
    حبوبات: لوبیا چیتی، عدس و لوبیا سیاه
    میوه: مرکبات، انگور، موز و آناناس
    سس های کربوهیدرات دار: سس باربیکیو و سس های قندی سالاد
    با این که مصرف کربوهیدرات در رژیم کتوژنیک محدود است، نباید مصرف میوه های کم قند مثلی انواع توت ها را فراموش کرد.

    مطمئن باشید که در برنامه غذایی تان از خوراکی سالم استفاده می‌ کنید. بهتر است که از مصرف موارد زیر نیز خودداری کنید:

    چربی های ناسالم: مارگارین، روغن برخی سبزیجات مانند کانولا یا روغن ذرت
    غذاهای فرآوری شده: فست فودها، سوسیس، کالباس و غذاهای بسته بندی شده


    نوشیدنی های کتوژنیک

    امروزه قند را در بسیاری از نوشیدنی های روزانه مانند آبمیوه ها، نوشابه ها و قهوه ها می‌توان یافت. در یک رژیم کتوژنیک باید تا حد ممکن از مصرف این دسته نوشیدنی ها پرهیز کرد. این نوشیدنی ها ارتباط مستقیمی با بسیاری از مشکلات سلامتی مانند چاقی و دیابت دارند. خوشبختانه نوشیدنی بدون قند فراوانی وجود دارد که می ‌توانید از آنها استفاده کنید. برخی از این نوشیدنی ها شامل موارد زیر می‌ شود:

    آب: آب بهترین نوشیدنی ممکن است و باید در طول روز مصرف شود.
    آب گازدار: این نوشیدنی جایگزین خوبی برای نوشابه می ‌تواند باشد.
    قهوه تلخ: اگر می‌ خواهید می‌توانید با خامه قهوه خود را طعم دار کنید.
    چای سبز: این چای بسیار خوش طعم است و فواید فراوانی برای سلامتی دارد.
    اگر می‌ خواهید کمی طعم به آب اضافه کنید می ‌توانید از مواد کتوژنیکی مانند نعنا یا لیمو استفاده کرده و آن ها را به آب مصرفی تان اضافه کنید.



    نمونه ای از یک دستور غذایی رژیم کتوژنیک برای مدت یک هفته

    در برنامه ی زیر میزان کربوهیدرات دریافتی به 50 گرم در روز محدود شده است. این برنامه عمومی است و می ‌تواند بر اساس نیاز و خواسته های هر فرد تغییر کند.

    شنبه

    صبحانه: گل کلم با پنیر و آووکادو
    ناهار: برگر سالمون با سس پستو
    شام: نودل با کوفته قلقلی و پنیر پارمزان
    یک شنبه

    صبحانه: پودینگ شیر نارگیل تزئین شده با نارگیل و گردو
    ناهار: سالاد مخلوط شامل سبزیجات، تخم مرغ آب پز سفت، آووکادو، پنیر و بوقلمون
    شام: کاری مرغ
    دوشنبه

    صبحانه: 2 عدد تخم نیمرو شده در کره به همراه سبزیجات سرخ شده
    ناهار: چیزبرگر بدون نان در کنار قارچ، آووکادو و سبزیجات
    شام: پورک چاپس در کنار سبزیجات سرخ شده با روغن نارگیل
    سه شنبه

    صبحانه: دلمه فلفل با پنیر و تخم مرغ
    ناهار: سالاد آروگولا با تخم مرغ های آب پز سفت، بوقلمون، آووکادو و پنیر بلوچیز
    شام: سالمون کبابی با اسفناج کبابی در روغن نارگیل
    چهارشنبه

    صبحانه: املت قارچ
    ناهار: سالاد تن به همراه کرفس، گوجه فرنگی و سبزیجات
    شام: مرغ کبابی با سس خامه و بروکلی سرخ شده
    پنج شنبه

    صبحانه: ماست پرچرب به همراه گرانول های کتونی
    ناهار: استیک با برنج، کلم گل، پنیر، آووکادو و سالسا
    شام: استیک در کنار بروکلی با پنیر
    جمعه

    صبحانه: آووکادو کبابی با تخم مرغ
    ناهار: سالاد سزار با مرغ کبابی
    شام: پورک چاپس به همراه سبزیجات
    همان طور که مشاهده می‌کنید غذاهای کتوژنیک بسیار متنوع می ‌باشند. با این که بیشتر این غذاها با محصولات حیوانی تهیه می ‌شوند، غذاهای خوب و متنوعی برای گیاهخواران نیز هستند.



    میان وعده های سالم کتوژنیک

    مصرف میان وعده می ‌تواند کمک شایانی به شما بکند و شما را در طول روز سیر نگه دارد. از آن جایی که رژیم کتوژنیک بسیار سیرکننده است، شاید شما به تنها یک یا 2 میان وعده در روز احتیاج پیدا کنید. در اینجا تعدادی از میان وعده های کتوژنیک لیست شده است:

    بادام و پنیر چدار
    نصف آووکادو پر شده با سالاد مرغ
    گوآکاموله
    ترکیب نارگیل و خشکبار بدون قند
    تخم مرغ آب پز
    چیپس کلم برگ
    زیتون و ورقه های سالامی
    موس کاکائو و آووکادو
    انواع توت ها با خامه
    باید توجه داشت که مصرف بیش از اندازه این میان وعده ها می‌تواند منجر به افزایش وزن شده و اثر عکس داشته باشد.
     
  5. ραяαѕтσσ

    ραяαѕтσσ کاربر ویژه عضو انجمن

    1,744
    12,056
    امتیاز:
    696
    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/16
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    محصل
    محل سکونت:
    تهران
    محققان موسسه تحقیقات مواد دارویی در هند، با تزریق یون مونو سدیم (MIA ) در مفصل زانوی گروهی از موش ها، باعث ایجاد آرتروز در آنها شدند. سپس این تیم تحقیقاتی، هر روز و به مدت 28 روز، مقدار 250 و 500 میلی گرم در کیلوگرم ( mg/kg) از عصاره اسفناج را به صورت خوراکی، در بین موش هایی که آرتروز داشتند، توزیع کردند.



    آنها خواص ضد آرتروزی عصاره این گیاه، توسط میکروCT و mRNA، را تعیین کردند، همچنین، وضعیت ژن های پروتئین التهابی، کاندروژنیک و بیومارکر بالینی و آزمایشات مربوط به رفتار را مورد بررسی قرار دادند.

    بر اساس نتایج آزمایشاتی بر پایه سلولی و همچنین غیر سلولی، که طی فرآیندی درون یک لوله آزمایش، انجام گرفت، عصاره این گیاه، به عنوان یک عامل آنتی اکسیدان قوی و ضد التهابی، عمل کرد. همچنین، با بررسی بافت مفصل زانو در پایان آزمایش و رنگ کردن آن توسط رنگ مصنوعی قرمز (سافرانین) و رنگ مصنوعی آبی (توئولیدین آبی)، حالت و اثر ایمنی آن را تثبیت کردند.

    فاصله و بی نظمی در استخوان متصل به مفصل ران و سطح صاف تیبیال، اصلاح شده بود. همچنین این درمان باعث کاهش اثرات منفی آرتروز با افزایش حجم استخوان به حجم بافت می شود و نتیجه، کاهش 200 درصدی حجم استخوان ترابکولار بود. علاوه بر این، عصاره این گیاه، با کاهش نشانه های ضد التهابی، باعث افزایش نشانه های ژن کاندروژنیک می شود. کاندروسیت ها، تنها سلول های ترکیبی هستند که توانایی کنترل فعالیت های مهم غضروف مفصلی را دارند. همچنین ترکیبات اسفناج ، سبب افزایش پروتئین 9 Sox- و Col-II درکاندروسیت های مفصلی می شوند.

    آزمایشات خون و ادرار نشان دادند که عصاره اسفناج ، فعالیت آنزیم گلوتاتیون ترانسفراز – s و همچنین نشانه های بالینی آرتروز مانند حجم پروتئین ماتریکس غضروف الیگومریک (COMP) و کلاژن نوع II تلوپپتید _ سی (CTX-II) را کاهش می دهد که همین موضوع، باعث پیشرفت قابل توجهی در حرکت و تعادل موش ها شد.

    اگر بخواهیم یافته های به دست آمده از این تحقیق را جمع بندی کنیم، به این نتیجه می رسیم که عصاره این گیاه، اثرات مضر ازدیاد یون مونو سدیم (MIA)، که باعث بروز آرتروز می شود، را کاهش می دهد.
     
  6. ραяαѕтσσ

    ραяαѕтσσ کاربر ویژه عضو انجمن

    1,744
    12,056
    امتیاز:
    696
    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/16
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    محصل
    محل سکونت:
    تهران
    قطعا شما هم با افراد بعضا میانسال و یا پیری مواجه شده اید که به علت ابلا به پوکی استخوان دائما یا آسیب دیده هستند و یا زندگی بسیار محتاطانه ای را در پیش گرفته اند. پوکی استخوان یک عارضه جدی است که در اثر سبک غلط زندگی به وجود می آید اما خوشبختانه روش های زیادی برای درمان و پیشگیریی از آن وجود دارد. با دکتر سلام همراه باشید.

    متخصص پزشکی ورزشی اظهار داشت: افرادی که پوکی استخوان دارند، غلظت استخوان‌شان کمتر از حد معمولی شده است؛ این بیماری هیچ‌گونه دردی ندارد، تا لحظه‌ای که به شکستگی هر چند ریز دچار شوند.

    امیرحسین عابدی یکتا متخصص پزشکی ورزشی، در خصوص پوکی استخوان گفت: بیماری خاموش نام دیگر این اختلال است. بدین معنی که این بیماری هیچ علامتی ندارد تا لحظه‌ای که فرد بیمار دچار شکستگی شود.

    وی افزود: افرادی که دچار بیماری پوکی استخوان هستند، بدون آنکه در جریان باشند غلظت استخوان‌شان کمتر از حد معمولی و شکننده شده است که هیچ گونه دردی ندارد تا لحظه‌ای که به شکستگی هر چند ریز و میکروسکوپی دچار شوند.

    عابدی‌یکتا در ادامه گفت: هر گونه درد در هنگام شکستگی منوط به پوکی استخوان نیست. همچنین دردهای محسوس در زانو و استخوان همیشه به دلیل بیماری پوکی استخوان نیستند وعلت‌های دیگری نیز وجود دارد.

    متخصص پزشکی ورزشی عنوان داشت: برای داشتن استخوانی سالم باید تغذیه مناسب و ورزش در برنامه روزانه قرار گیرد؛ رعایت این دو گزینه تا حدود زیادی از پوکی استخوان جلوگیری خواهد کرد.

    عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: تا پیش از 30 سالگی به دلیل استخوان سازی بدن، غلظت استخوانی بالا می‌رود و در سن 30 سالگی بیشترین غلظت استخوانی وجود دارد که با افزایش سن این غلظت کم می‌شود.

    عابدی‌یکتا افزود: در بانوان در دوران یائسگی کاهش شدید غلظت استخوان اتفاق می‌افتد لذا باید پیش از آن مصرف کلسیم و ویتامین دی به اندازه کافی باشد تا مواد اولیه استخوان سازی به اندازه کافی در اختیار سلول‌ها قرار بگیرد.

    وی توصیه کرد: ورزش‌هایی که فشار وزن را بر استخوان وارد می‌کنند در سلامت آن نقش مهمی دارند؛ در گذشته ورزش‌هایی مانند طناب زدن، لی‌ِلیِ کردن، جهیدن و… وجود داشت که به تعادل بدن کمک می‌کرد و باعث می‌شد استخوان‌ها به استخوان سازی بیشتر تحـریـ*ک شوند.

    متخصص پزشکی ورزشی ادامه داد: بسیار مهم است که فرد دچار پوکی استخوان زمین نخورد تا شکستگی ایجاد نشود لذا اگر ورزش‌های فوق را انجام ندهیم هنگام پوکی استخوان تعادل خوبی نخواهیم داشت و استخوان‌ها تهدید می‌شوند.

    عابدی‌یکتا در پایان گفت:‌ مصرف سیگار و نوشابه‌های گازدار در ایجاد بیماری پوکی استخوان نقش بسیار زیادی دارند لذا بهتر است از مصرف آنها جلوگیری شود.
     
  7. ραяαѕтσσ

    ραяαѕтσσ کاربر ویژه عضو انجمن

    1,744
    12,056
    امتیاز:
    696
    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/16
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    محصل
    محل سکونت:
    تهران
    با مصرف برخی داروها سلامتی استخوان هایتان را به خطر می اندازید. اکثر بیماران با مصرف داروهای مختلف به پوکی استخوان مبتلا می شوند.بهتر است با انواع این داروها آشنا شده و مانع تاثیرگذاری آن ها بر استخوان هایتان شوید.


    دکتر محمد‌علی مرادی: مصرف داروها برای بیماری‌های مختلف در کنار اثرات سودمندی که دارند ممکن است عوارض جانبی هم داشته باشند که خود این عوارض باعث ایجاد بیماریهای جدیدی از جمله پوکی استخوان شوند.

    مصرف داروها برای بیماری‌های مختلف در کنار اثرات سودمندی که دارند ممکن است عوارض جانبی هم داشته باشند که خود این عوارض باعث ایجاد بیماریهای جدیدی از جمله پوکی استخوان شوند. دسته‌ها‌‌ی دارویی مختلف بر ساختار و بافت استخوان تاثیر دارند و در مراحل مختلف ساخت سلولهای استخوانی، جایگذین شدن سلولهای قدیمی با سلولهای جدید و یا نگهداری بافت یکپارچه استخوانی و تراکم استخوان ممکن است این تاثیرات اعمال شود. داروها معمولا از طریق تاثیر بر مواد مغذی لازم در ساخت استخوان مانند ویتامین‌ها‌‌ی D‌،K و یا املاح کلسیم و فسفر و… باعث اختلال در ساختار استخوان و ایجاد پوکی استخوان می‌شوند. در این مطلب به مکانیسم‌ها‌‌ و نحوه عملکرد و داروهای ایجاد کننده پوکی استخوان اشاره می کنیم:



    1- داروهایی که از طریق‌ كاهش‌ زمان‌ ترانزیت و نقل و انتقالات‌ روده‌ای‌ بر روی‌ جذب‌ مواد مغذی ‌اثر می‌گذارند.

    این داروها زمان لازم برای جذب مواد مغذی را کاهش داده و جذب دچار اختلال می‌‌شود. عملکرد آنها مانع هضم و جذب چربی‌ها می‌گردند و با دفع چربی‌ها از دستگاه گوارش، سایر مواد محلول در چربی مانند ویتامین D و املاح دیگر مثل کلسیم از بدن دفع می‌شوند. از این دسته دارویی به داروهای‌ مسهل‌( Laxative Drugs) اشاره می‌کنیم که عبارتند از:

    روغن‌های‌ معدنی(Mineral Oils)

    روغن‌ كرچك‌ (Castor Oil)

    بیزاکودیل (Bisacodyl)

    لاکتولوز(Lactulose)

    پسیلیوم (Psyllium)

    سوربیتول (Sorbitol)

    2- برخی‌ از داروها از طریق‌ اثر مستقیم‌ بر روی‌ سلولهای‌ مخاطی‌ روده‌ و یا آنزیم‌ موجود در دستگاه‌، بر روی‌ جذب‌ مواد مغذی‌ اثر می‌گذارند.

    داروهای متوترکسات (Methotrexate) تجویزی در لوسمی، لنفوساركوم، پسوریازیس (شدید)، آرتریت روماتوئید (شدید، مقاوم) و داروی کلشی سین (Colchicine) تجویزی جهت درمان نقرس و آرتریت و آنتی بیوتیک‌های نئومایسین(Neomycin)‌ و کانامایسین (Kanamycin)‌ تجویزی برای‌ عفونت‌های‌ پوستی‌ و نیز برای‌ از بین‌ بردن‌ باكتریهای‌ روده‌ و آماده‌ كردن‌ روده‌ برای‌ جراحی‌‌، باعث‌ تخریب‌ مخاط‌ دستگاه‌ گوارش ‌ اختلال‌ در فعالیت‌ آنزیم‌های‌ موثر در هضم و جذب چربی‌ها وكاهش‌ هضم‌ و جذب‌ چربی‌ها و سوء جذب‌ ویتامین‌های‌ محلول‌ در چربی مانند ویتامین دی و املاح دیگر مثل کلسیم می‌شوند.‌



    3- داروهایی که باعث مهار ترشح اسید معده یا کاهش اسید معده می‌شوند.

    برای‌ درمان‌ ریفلاكس‌ معده‌ ـ مری‌ شدید، ازوفاژیت‌، سوزش معده و درمان‌ كوتاه‌ مدت‌ زخم فعال‌ اثنی‌عشر استفاده‌ می‌شوند، می‌توانند موجب پوکی استخوان گردند. کلسیم که مهمترین جز موثر بر سلامت استخوان است برای جذب در دستگاه گوارش به محیط اسیدی نیاز دارد. داروهای‌ مهار كننده‌ اسید معده با مکانسیم‌ها‌‌ی مختلف مانند خنثی کردن ‌اسید معده یا کاهش تولید آن، باعث قلیایی شدن محیط دستگاه‌ گوارش و ‌ كاهش‌ جذب‌ كلسیم ‌می شوند. این داروها عبارتند از:

    هیدروكسید آلومینیوم‌ (Aluminium hydroxide)

    هیدروكسید منیزیم(Magnesium hydroxide)

    رانیتیدین‌ (Ranitidine)

    سایمتیدین‌ (Cimetidine)

    فاموتیدین‌ (Famotidine)

    نیزاتیدین(‌ Nizatidine)

    امپرازول(Omeprazole)

    رابپرازول(Rabeprazole)

    پنتوپرازول(Pantoprazole)

    4- داروهایی که باعث کاهش تراکم استخوان و افزایش از دست‌دهی کلسیم از استخوانها و اختلال در متابولیسم ویتامین D در بدن می‌شوند.

    از این دسته دارویی به کورتیکواستروئیدها (کورتون‌ها‌‌) اشاره می‌کنیم. این داروها در درمان بیماری‌ها‌‌ی روماتیسمی، آلرژی‌ها‌‌ی مختلف، بیماری آدیسون (کم‌کاری غدد فوق کلیوی)، آسم‌، بیماری انسدادی مزمن ریه (برونشیت‌، آمفیزم)، پیوند اعضا‌، بیماری‌ها‌‌ی پوستی مختلف‌، صدمات وارده به طناب نخاعی‌، بیماری‌ها‌‌ی التهابی روده استفاده می‌شوند که عبارتند از:

    پردنیزولون( prednisolone)

    متیل پردنیزولون (methylprednisolone )

    استات متیل پردنیزولون (Methylprednisolone Acetate)

    هیدروکورتیزون (hydrocortisone)

    بتامتازون(Betamethasone)

    دگزامتازون(Dexamethasone)

    بکلومتازون (Beclometasone)

    فلودروکورتیزون (Fludrocortisone)

    فلوتیکازون (Fluticasone)



    5- داروهایی که با اختلال در عملکرد آنزیم‌ها‌‌ی دخیل در هضم و جذب چربی‌ها‌‌ مانع جذب ویتامین دی و کلسیم و ایجاد پوکی استخوان می‌شوند.

    این داروها عموما جهت مقاصد کاهش وزن به کار می‌روند. یکی از این داروها داروی‌ اورلیستات‌ (ونوستات) (Orlistat) است که در روده‌ با آنزیم‌ لیپاز روده‌ای که مسئول هضم و جذب چربی‌ها‌‌ست باند می‌شود و مانع‌ از عمل‌ این آنزیم‌ در روده‌ می‌گردد. در نتیجه‌ هضم‌ و جذب‌ چربها و جذب ‌ویتامین‌های‌ محلول‌ در چربی مثل ویتامین D و املاح مانند كلسیم ‌ کاهش می یابد.

    6- داروهایی که از طریق افزایش دفع کلسیم از بدن باعث ایجاد پوکی استخوان می‌گردند.

    داروهای دسته دیورتیکها (نه همه آنها) مانند فوروزماید (Furosemide) این داروها از بازجذب کلیوی کلسیم جلوگیری کرده و باعث دفع بیشتر کلسیم از بدن می‌شوند و بدن با مکانیسم‌ها‌‌ی هوشمند جهت کنترل سطح کلسیم خون جهت انجام اعمال حیاتی بدن مبادرت به جذب کلسیم از استخوانها می‌کند و ساختار استخوان ضعیف و غیر مستحکم می‌گردد.

    7- تعدادی از داروها در دستگاه گوارش با کلسیم کمپلکسهای نامحلول و غیرقابل جذب تشکیل می‌دهند که مانع از جذب کلسیم می‌شوند که از این موارد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    – برخی از آنتی بیوتیک‌ها‌‌ :

    سیپروفلوکساسین(Ciprofloxacin)

    داکسی سایکلین(Doxycycline)

    تتراسایکلین(Tetracycline)

    اریترومایسین(Erythromycin)

    جمی فلوکساسین(Gemifloxacin)

    افلوکساسین(Ofloxacin)

    – داروهای کمپلکس دهنده که برای درمان مسمومیت با جیوه، سرب و آرسنیک و سایر مقاصد درمانی مثل آرتریت روماتوئید مانند داروی دی‌پنی‌ سیلامین‌ (D- Penicillamine )
     
  8. ραяαѕтσσ

    ραяαѕтσσ کاربر ویژه عضو انجمن

    1,744
    12,056
    امتیاز:
    696
    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/16
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    محصل
    محل سکونت:
    تهران
    برای درمان کم خونی از كنجد به عنوان منبع آهن استفاده کنید

    یکی از مغذی ترین و پر انرژی ترین دانه های روغنی

    برای صبحانه یک نان تست یک دوم موز و مقداری کنجد بخورید.

    خوردن #بادام_تلخ برای تنگی نفس، سرفه و ورم ریه مفید است و اگر بادام تلخ را با عسل بخورید، کبد و طحال را تمیز می کند و برای قولنج موثر است

    جگر محل ذخیره سموم بدن دام است و به دلیل چربی اشباع شده و کلسترول بالا باعث پرفشاری خون، افزایش کلسترول و نارسایی کلیوی میشود.

    کلسترول جگر 2 برابر گوشت قرمز کم‌ چرب است

    خانم ها حتما یک روز در هفته عسل بخورید.


    عسل از عفونت رحم جلوگیری می کند و جذب آهن را تسریع می بخشد

    استفاده از سرکه در کنار وعده‌های غذایی باعث رقیق شدن خون شده و به تجزیه چربی‌ها و دفع سموم کمک کرده و سبب کاهش چربی و کلسترول بد خون می‌شود.

    ✨میدونستید «آهن» موجود در «تخمه آفتاب‌گردان »می‌تواند با جوانه گندم، جگر و زرده تخم مرغ وارد رقابت شود

    تخمه آفتابگردان باعث تسکین آلرژی می‌شود

    خوابیدن بدون لبـاس زیر درشب حدود ٪95درصد سرعت خوابیدن را بالا میبرد
    شب هنگام و در زمان استراحت و خواب لبـاس زیر خود را باز کنید و اجازه بدهید سطح سـ*ـینه شما از اکسیژن بیشتری برخوردارشود

    اگر لامپ کم مصرف درون خانه شکست پنجره را باز وخانه را برای 20 دقیقه ترک کنید

    علت: وجود فلزسمی وسرطانزای جیوه در لامپ کم مصرف و امکان استنشاق آن وخطر بسته شدن رگ های خونی ومسمومیت است

    ○مصرف تن ماهی را محدود کنید

    • اگر بیش از یک بار در هفته تن ماهی می‌خورید منتظر معده دردهای عصبی باشید. نیترات موجود در تن ماهی موجب ایجاد معده دردهای عصبی می‌شود.

    برای درمان سرفه و خلط گلو، سبزی جعفری بهترین دارویِ شماست

    جعفری به اکسپکتورانت طبیعی معروف است؛ کافیست جعفری را به مدت 5دقیقه دم کرده و میل کنید و تا بهبودیِ کامل، هر روز مصرف کنید
     
    آخرین ویرایش توسط یکی از مدیران: ‏30/1/19
  9. ραяαѕтσσ

    ραяαѕтσσ کاربر ویژه عضو انجمن

    1,744
    12,056
    امتیاز:
    696
    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/16
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    محصل
    محل سکونت:
    تهران
    پوست مرغ آلودگی محیط راجذب وبه کبدآسیب میرساند

    موادشیمیایی دربال وگردن مرغ انباشته شده وجگرمرغ مملو ازآنتی بیوتیکهایی است که به مرغ زده شده

    جگر، پوست، بال وگردن نخورید
     
  10. ραяαѕтσσ

    ραяαѕтσσ کاربر ویژه عضو انجمن

    1,744
    12,056
    امتیاز:
    696
    تاریخ عضویت:
    ‏23/6/16
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    محصل
    محل سکونت:
    تهران
    اگر کلیه سنگ ساز دارید در مصرف شکلات وقهوه زیاده روی نکنید

    طبق تحقیقات در آمریکاقهوه و شکلات احتمال ابتلا به سنگ کلیه را در افرادی که سابقه سنگ کلیه دارند افزایش میدهد
     
وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است. (فقط مدیران امکان ارسال پست جدید در ادامه تاپیک را دارند)