1. موارد قابل توجه :
    1-با مطالعه رمان های در حال تایپ و تشکر از پست های نویسندگان عزیز انگیزه خوبی به آنها خواهید داد.
    2-نویسندگان عزیز لطفا در نوشتن رمان مسایل اخلاقی را رعایت کرده که سایت دچار مشکل نشود(در صورت مشاهده بدون تذکر پاک خواهد شد).
    3- اگر رمان شما طبق عرف جامعه اسلامی باشد و مسایلی که در عرف کشور ممنوع است تایپ نکنید هیچ اتفاقی برای داستان و رمان شما رخ نمی دهد.
    4- نویسندگان عزیز شما برای نوشتن اثر ادبی و برای بالا بردن سطح فرهنگ جامعه رمان تایپ می کنید .پس از خلق صحنه هایی که باعث تحریک و یا ایجاد باورهای نادرست میشود پرهیز کنید.
    5- از ایجاد تاپیک های خلاف قوانین کشور خودداری کنید. این تاپیک ها حذف خواهد شد.
    6-اگر رمانی یا مطلبی را مشاهده کردید که خلاف قوانین سایت یا کشور است گزارش پست خلاف را بزنید.
    7-ماده ٢٣- هرکس تمام یا قسمتی از اثر دیگری را که مورد حمایت این قانون است به نام خود یا به نام پدید آورنده بدون اجازه او یا عامداً به شخص دیگری غیر از پدید آورنده نشر یا پخش یا عرضه کند به حبس تادیبی از شش ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.
    کانال نگاه دانلود درتلگرام
    ---
    قوانین مهم
    حمایت مالی
    اشتراک VIP
آنتی ویروس nod32

طرز تهیه سوپ زرشک

شروع موضوع توسط लнеδλεнल ‏13/2/18 در انجمن اشپزی و شیرینی پزی

  1. लнеδλεнल

    लнеδλεнल همراه انجمن عضو انجمن

    تاریخ عضویت:
    ‏1/7/17
    ارسال ها:
    63
    تشکر شده:
    196
    امتیاز:
    136
    جنسیت:
    زن
    شغل :
    بازاریاب
    محل سکونت:
    زیر آسمان خاکستری
    وضعیت تاهل:
    مجرد

    [​IMG]

    مواد لازم سوپ زرشک
    • سینه مرغ 300 گرم
    • زرشک 200 گرم
    • جعفری خردشده 150 گرم
    • قارچ خردشده 100 گرم
    • رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری
    • آرد گندم دو قاشق سوپخوری
    • آبلیمو سه قاشق سوپخوری
    • پیاز یک عدد
    • هویج 100 گرم
    • سیب‌زمینی 1 عدد
    • روغن مایع نصف پیمانه
    • آب مرغ یا آب گوشت 2 پیمانه
    • نمک و فلفل به میزان لازم


    طرز تهیه سوپ زرشک
    با آموزش طرز تهیه سوپ زرشک از سری آموزش های آشپزی سایت نمکستان در خدمتتون هستیم. برای تهیه سوپ زرشک خوشمزه ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در مقداری روغن سرخ می‌‌کنیم تا طلایی و نرم شود. سپس سینه مرغ را خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم . مواد را تفت می دهیم تا رنگ مرغ ها کمی تغییر کند.

    آرد را داخل تابه مرغ و پیاز می ریزیم و در حد چند دقیقه تفت می دهیم . سپس یک قابلمه روی اجاق گاز قرار می دهیم و آب مرغ یا گوشت را داخل آن می ریزیم می‌ریزیم سپس مرغ را که داخل تابه تفت داده بودیم به قابلمه اضافه می کنیم. هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کنید و داخل قابلمه بریزید.

    حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید و سپس حرارت را کم کنید تا مواد با حرارت ملایم به مدت دو ساعت بپزند. قارچ ها را ورقه ای خرد کنید و همراه با نصفی از زرشک ، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک آن را تزئین کنید . این سوپ مختص شهر تبریز می باشد که سوپی مقوی و خوش طعم است.
     

کاربران بازدید کننده از موضوع (تعداد: 2)